Nejste přihlášen/a.
Zeptejte se v agentuře, ale moje zkušenosti mluví tak, že když ne vy tak někdo jiný. U agentury jsem se setkal i s tím, že i když jsem měl smlouvu na dlouhou dobu, ale firma potřebovala propouštět tak mi v agentuře nabídli sice jiné místo což můžou, ale na druhém konci republiky. Vzal jsem pak ukončení dohodou. Agentury jsou prostě zlo a že nějaká paní v agentuře. Důležité je spíš co paní v té práci. Ta vedoucí má možnost vás defakto vyhodit. Firma totiž nemá vůči vám žádnou povinnost a agentura se určitě pojistí. Nabídnou práci jinde, horší a nebo možná i srovnatelnou, ale tomu moc nevěřím.
Minimálně 3 x týdně může znamenat
i to, že některý týden bude pracovat víckrát
a jiný zase méně (nebo vůbec).
Mikiki, znáte zákoník práce (ZP, užitečné čtení již před uzavřením pracovní smlouvy)? Podle něj určuje pracovní dobu i rozvrh pracovních směn zaměstnavatel. Zákoník práce stanoví týdenní pracovní dobu v závislosti na typu provozu na max. 40 hodin týdně.
V provozu s nerovnoměrně rozloženou pracovní dobou mohou zaměstnanci některé týdny odpracovat méně hodin a v jiných zase více. V dlouhodobém průměru (většinou 26 týdnů) musí odpracovaná doba odpovídat týdenní pracovní době stanovené ZP.
Zaměstnavatel může i od zaměstnanců se sjednaným kratším úvazkem požadovat práci nad sjednaný úvazek – max. do 40 hodin týdně. Těmto zaměstnancům nelze nařídit práci přesčas (= práce nad 40 hodin týdně).
Při vypracování rozvrhu pracovních směn musí zaměstnavatel dodržovat přestávky mezi pracovními směnami (minimálně 12 hodin) a dobu soivislého odpočinku v týdnu (min. 35 hodin). V případě šestihodinových směn nemusí zaměstnavatel porušovat ani jedno.
____
Agenturní zaměstnanci jsou povinni se řídit pokyny a plnit příkazy zaměstnavatele, k němuž byli přiděleni. Máte-li sjednán kratší pracovní úvazek, dohodněte se se svým nadřízeným (počkejte, až se vrátí z dovolené). Nedoporučuji odmítat práci na základě informace "paní z agentury".
Agenturní zaměstnanci jsou téměř všude v nevýhodě. Přestože je zaměstnavatel povinen s nimi jednat stejně jako s kmenovými zaměstnanci, mnohdy tomu tak není. A navíc je tak snadné agenturní zaměstnance propouštět bez odstupného...
Nejste-li s prací a/nebo s sjednáním nadřízených spokojen, bylo by pro Vás asi lepší si najít jiné zaměstnání.
Jsi přes agenturu. Jsou dvě možnosti. Makej a drž hubu. Nebo vzpírej se a táhni. Takhle to u agenturních funguje. Ve firmách to jsou vždy ty největší kur*y pro všechno.
A máte ve smlouvě sjednanou zušební dobu? Pokud ano, mohou vás kdykoli během ní propustit. Pokud ne, tak musí dodržet smlouvu - i když co si budeme povídat, klička jak něco obejít se najde vždy...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.