Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám dvojí občanstvý,CZ a SK.Trvalý pobyt mám hlášený na Slovensku,prosím o pomoc co je potřeba k získání trvalého pobytu v Písku.Mám pronajatý byt na smlouvu.CZ občanstvý mám od roku 1993.V Písku bydlím již 2 roky a neustále se podkávám s problémy které jsou jen na zakladě chyby trvalého pobytu.Pokud je možnost vyřešení mého problému,prosím kde a zakým mám jít. Děkuji za pomoc.
Best regards
Madigar štefan Zátavské náb.6 Písek 39701
+420720313472
email:s.madigar@gmail.com
Na váši otázku není jednoduché odpovědět,já měl štěstí se oženit a do roku 1993 jsem musel zvolit občanstvý CZ.tenkráte to muselo být jinak bych se musel jakoby výstěhovat.Trvalo to sice dlouho ale dnes jsou stím problémy-jsme v EU a více se spoléhá na šengenský prostor než na to jaké občanstvý chce člověk mít.Stačí navštívyt konzulát a podat si žádost ale ani já nevím jestli vám občanstvý udělí pokud nebydlíte v CZ 5let.
Best regards,Cobsi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.