Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak získat trvalý pobyt

Od: cobsi* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

mám dvojí občanstvý,CZ a SK.Trvalý pobyt mám hlášený na Slovensku,prosím o pomoc co je potřeba k získání trvalého pobytu v Písku.Mám pronajatý byt na smlouvu.CZ občanstvý mám od roku 1993.V Písku bydlím již 2 roky a neustále se podkávám s problémy které jsou jen na zakladě chyby trvalého pobytu.Pokud je možnost vyřešení mého problému,prosím kde a zakým mám jít. Děkuji za pomoc.

Best regards

Madigar štefan Zátavské náb.6 Písek 39701

+420720313472

email:s.madigar@gmail.com

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cybermagefroll*
hodnocení

2x

imis*
hodnocení

2x

Mohu se zeptat jak se dá vybavit dvoji občanství?

cobsi*
hodnocení

Na váši otázku není jednoduché odpovědět,já měl štěstí se oženit a do roku 1993 jsem musel zvolit občanstvý CZ.tenkráte to muselo být jinak bych se musel jakoby výstěhovat.Trvalo to sice dlouho ale dnes jsou stím problémy-jsme v EU a více se spoléhá na šengenský prostor než na to jaké občanstvý chce člověk mít.Stačí navštívyt konzulát a podat si žádost ale ani já nevím jestli vám občanstvý udělí pokud nebydlíte v CZ 5let.

Best regards,Cobsi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]