Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poprvé do klubu s kamaradem

Od: tajemnak* odpovědí: 16 změna:

Dobry vecer,

Jeste nikdy jsem nebyl v zadnem klubu, na diskotece. Zitra se to ma zmenit, jdu s kamaradem, se kterym se znam uz asi 2 roky v Praze do klubu Karlovy lázně.

Jsem docela nervozni, cim bliz je to predemnou.. Hlavne rodice nic nevi, protoze by to nedovolili, mysli si ze budu spat u nej (ve skutecnosti budem spat v hostelu, protoze on take neni primo zPrahy). Nasim jsem nechal jeho telefon, kdyby byl nejaky problem..

Me je 16, jemu 18 (je o hlavu mensi nez ja). Potreboval bych se trosku uklidnit, jak to tak v klubu chodi, zvlast kdyz je to v Praze.. Alkoholu bych se rad vyhnul, i kdyz kamos chce pit takze nevim "abych se necitil blbe," nekolikrat sem se ve spolecnosti priopilich citil dost spatne.. Jakej bych si mel dat limit?

Jsem z toho docela nervozni, tak uvitam vase postrehy.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

wasube*
hodnocení

1x

Co Ti můžu opravdu doporučit a to všem mladým neznalým Prahy, dávej si pozor na to co piješ, protože je taková moda, že Ti někdo hodí něco v nestřeženém okamžiku do nápoje a jaký jsi byl. Jeden na Tebe mluví, Ty se k němu otočíš a máš něco v nápoji a nevíš o tom... Takže si na pražáky hrajte a neříkejte že nejste z Prahy. Samotní pražáci ublbaní nejsou, víc jsou ublbaní ti, co si tam na hrajou A přitom doslova pražáci taky nejsou. Nenechte se nikým vyprovokat. Škoda že s Vámi nejde člověk co ty frajery zná. Pokud nebudete moc pít a dáte si pozor tak nedopadnete nijak špatně..

doplněno 20.07.15 22:57:

karlovylazne.cz/...

Karlovy lázně

Noční klub

Adresa: Smetanovo nábřeží 198/1, 110 00 Praha 1

Telefon:222 220 502

Otevírací doba:

Dnes otevřeno · 21:00–6:00

hfe
hodnocení

1x

Tak hlavně abyste s kamarádem neskončil v jedné posteli.

wasube*

Nevíš jak to je, jestli se znají dlouho osobně, tak proč ne. Ale pokud ho zná jen z netu, byla bych dost opatrná. No je teplo, kdyby se Ti něco nezdálo, tak v Praze je spousta možností jak strávit noc a pořád lepší než s uchylem, kdyby to byl uchyl.

doplněno 20.07.15 22:50:

A pokud ho opravdu nezná, tak to může být právě on, kdo mu hodí něco do pití, to je velký nešvar ale droga omámí a člověk je povolnější...pokud se s ním ještě nesetkal a pak tam přijde někdo starší než 18 let, tak bych vzala hned nohy na ramena. Mimochodem a je také možné - ber to jakou dobrou radu - že pak z té noci můžou být pořízeny fotky vhodné k vydírání...nebudeš chtít aby to vifěli rodiče že? To je také nešvar dnešní doby že si všechno lidi natáčí a fotí a pak budto to šoupnou rovnou na net nebo prostěvydírají. Neznáme okolnosti, proto ber naše rady v dobrém. Ještě nevíš moc o životě a aby Tě Praha nepoznamenala až moc, možná i zdravotně...

tajemnak*
hodnocení

To me mamka uz poucovala (kdysi) abych si kupoval a rovnou to vypil. Nevzdalovat se, neotacet se davat bacha. Mam strach proto, ze je to Praha, kdyz clovek slysi v telce co se deje.. ale zas na druhou stranu, prazsky vrstevnici to tak delaji taky.

Uchyl to opravdu neni, seunamili jsme se pred dvema rokama na jednom hernim serveru. Ten uz skoncil, dost se bavime o holkach, naucil me oalovovat, namotivoval me.. Nejsem jeden z tech co mi sel na schuzku s cizim clovekem a rovnou takhle..

V Praze se celkem vyznam, k hostelu trefím napohodu.. Nevim do kolika tam prave budem, byla by moznost jet vlakem ranidomu, ale bydliim asi 100km od Prahy, takze to moc nevidim..

Jeste by me zajimalo, jak je to s alkoholem u mladistvych v praxi. Pravdepodobnost, ze by tam byla nejaka razie je dost mala (podle me vetsinou chodi v patek) a v nejhorsim se to pry da nejak ukecat. Nasi by me asi zabili... Nechci se tam vyslovene zlejt, ale jsem docela stydlivy tak doufam ze mi to trosku pomuze.

doplněno 20.07.15 22:54:

Vasich rad si velice vazim :)

Ja vedel, ze je mu 18 let, nijak to netajil. Pritelkyni ma, na FB je spousty fotek, nekolikrat jsme se videli a vim o nem taky docela dost (stejnak jako on o me). Pomaha mi s programovanim, sverujem se s holkama, nahravame ruzna osloveni... Apodobne :)

doplněno 20.07.15 22:57:

Jeste jen doplnim, ze to byl muj napad takhle vyrazit.

wasube*

Když ho znáš osobně a asi i rodiče, tak je to něco jiného. V Praze nepřijdeš k urazu pokud se neopiješ a nemáš "frajerskou" opici. To totiž mladí lidi ve Tvým věku mívají a já Ti říkám, aby jsi raději nepil vůbec. Nejsi zletilý, může se tam něco strhnout, rvačka o slečnu a podobně a jaký jsi byl, benga Tě zkontrolují a když uvidí v OP že Ti není 18 dají Ti dejchnout. Jo a ještě pozor na zloděje. At Ti zbyde aspon na tramvaj a máš doklady, aby si pak na Tebe někdo dodatečně nevzal na uvěr Karlštejn...

doplněno 20.07.15 23:46:

Ostatně spoléhám na to, že mladistvým nepodávají alkoholické nápoje podle zákona. Jednu věc nevím, dříve do nočních klubů nesměli mladiství, ted můžou? Neví někdo? Aby Tě tam vůbec pustili.

doplněno 20.07.15 23:51:

pro mp

Stejně si myslím, že ty čaje o páté pro mladé měly smysl, chlapci se tam naučili chovat k dívkám a dívky také, tedy k chlapcům. Sice společenskému chování se mladí lidé učili v tanečních, ale mám pocit že dneska ty diskotéky nejsou ono. Nebylo nad takový ploužáček v rytmu blues a mládenec slečně šeptal do ouška jak se mu líbí, slečna z toho v noci nespala...Belvedere byla třída...no ale ty myslice, to už jste byl snad zletilý ne? Tehdy nalévat mladistvým prýbylo na krimimál...

doplněno 20.07.15 23:52:

Nešlo ty chyby už opravit, sorry.

tajemnak*
hodnocení

Dekuju, moc dobra pripominka. Necham si nekde penize stranou, dam si treba 100vku do ponozky :D zni to vtipne, ale jistota je jistota. Pokusim se bez toho alkoholu, nebonse vynasnazim aby to bylo co nejmene

Jeate jednou dekuji, mimochodem jsem vam napsal SZ :)

Preji hezky vecer

hop®

To je ta lepší varianta - hlavní je, aby se někde po cestě "domů" nerozdělili... !

wasube*

No jestli nebydlí daleko, tak by asi udělal nejlíp pak ject v noci domů, podle toho odkud je a jak mu to jede..

hop®

Mimopražští! Je to už v dotazu...

wasube*

To jo, já se všimla, ale může být třeba z Kladna a to není nijaká dálka ne?

mp*
hodnocení

0x

Je, to si mě připoměl mojí první návštěvu klubu v.r. 1982 v hotelu Belveder, v Praze 6. Fronta jako prase, v neděli od tří pro mládež, po deseti ředěnejch myslivcích jsem valil metrem v pohodě domů.

kutululu
hodnocení

0x

Já myslím, že se stresuješ příliš předčasně, ještě před vstupem totiž většinou kontrolují OP, protože dovnitř smíš pouze od 18-ti let! Takže si myslím, že se tam ani nedostaneš a je jedno, že bys tam byl jen na limonádě. A pokud se tam dostaneš, tak asi budeš dosti překvapen. Zrovna na první povyražení do klubu bych doporučovala nějakou menší diskotéku. Karlovy Lázně jsou velice drahé, hlavně vstup, z větší části jsou tam jen samí cizinci, je tam narváno a co si budeme nalhávat, ale prostředí také není nic moc. Tedy alespoň před lety, naposledy jsem tam byla 4 roky zpátky, takže nevím co se tam od té doby změnilo. Když jsem byla teenager, tak jsem z Karlovek byla "odvařená" ale v dnešní době už bych tam nešla. Hlavně to má 5 pater, takže se tam lehce ztratíš. Určitě se drž kamaráda nebo si dejte záchytný bod, pokud se rozdělíte.

tajemnak*

Doporucila byste lepsi klub ktery dnes hraje? Idealne v Praze 1, kolem centra, smichova... Nasel jsem jeste alibi. Mate s nim nejake zkusenosti?

doplněno 21.07.15 10:04:

Tak alibi ne, tam je to od 18... Lázně jsou od 16.

kutululu

Jak si přišel na to, že Lázně jsou už od 16 let? Co já vím, tak vždy byly od 18-ti let, protože na baru pak už nikdo nekontroloval občanku, zda je ti pod 18, protože na to nemají čas, a proto to kontrolují už u vstupu. Na Praze 1 mě jedině napadá ještě Zlatý strom. Také pokud by Ti nevyšli ty Lázně, tak hned vedle je Klub Lávka, ale tam to neznám, stejně tak jako Alibi. Až teprve teď jsem si přečetla, že chceš vyrazit dnes? Tak to by v těch Lázních narváno nemuselo být. Každopádně Ti přeju hodně štěstí, pokud Tě ovšem někam pustí.

hop®

Ano, Karlovky jsou opravdu od 16 let.
Když jsem tam před pár lety byl, tak u vstupu kontrolovali pouze jestli nemám nějakou zbraň, občanky nechtěli ani po mých evidentně nezplnoletých kamarádech.
Podle mne to není špatný klub, výhodou je, že si člověk může vybrat styl muziky která mu vyhovuje jen tím, že použije schodiště.
Pokud se něco nezměnilo, tak mohu doporučit...

kutululu

Tak to se asi časy změnily. Já si jednou před lety zapomněla občanku a nepustili mne dovnitř a to mi bylo 21 let *sok* Já neříkám, že je to špatný klub, opravdu výhoda je v tom, že si každý přijde s muzikou na to svoje, ale vadí mi to velké množství lidí, na tanečním parketu se člověk ani nehne, a já se nejdu na diskotéku mačkat a stát na jednom místě, ale zatancovat si ;) Oproti jiným klubům mi to přijde jako "džungle" *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]