Nejste přihlášen/a.
Zdravím, zajímá mě když jsem kardiak a mám i potvrzení od lékaře, může v době kdy panují tyhle 37° vedra zůstat doma?
Dovolenou jsem si vybral už minule a jde o to, že zaměstnavatel rozhoduje o tom jestli vám dovolenou dá nebo ne. Tak mě zajímá jestli můžu něco využít nějakým způsobem.
Zdravím.Kardiaci v těchto vedrech nesmí chodit vůbec ven.Leda k večeru,když se malinko ochladí,respektive,když už slunce nesvítí tak silně/Už vůbec nesmí dělat nějakou těžší manuální činnost/.Zajděte k lékaři a nechte si vypsat neschopnost.
doplněno 19.07.15 10:35:Ještě doplním.Lékař Vás uzná bez mrknutí oka.Jedná se o Váš život ! Zcela jistě máte svého kardiologa...
Myslím,že Vám pomůže jedině nemocenská,pokud Vám ty vedra dělají potíže.Kamarádka má vysoký tlak a taky nebyl problém a doktor jí napsal na tyhle dny nemocenskou.Dovolenou by jí nikdo nedal.Zaměstnavatel má většinou své směrnice od kolika stupňů je horko a po jak dlouhou dobu se musí tahle teplota držet aby vyhlásili vyjímečné přestávky.To že by Vám dali dovolenou je nepravděpodobné.
Dobrý den, myslím, že snad by Vám pomohl ten lékař - budete marodit (pokud Vás lékař uzná nemocným). Zdravím!
doplněno 19.07.15 09:44:Pokud Vás lékař neuzná nemocným, tak zkuste požádat v práci o neplacené volno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.