Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reklamace telefonu

Od: jozefpetr odpovědí: 7 změna:

Vážení,okud budete tak hodni a poradíte mi ,budu štastný,Koupil jsem si telefon ve vaší firmě a po Š MĚSÍCÍCH PŘESTAL FUNGOVAT, Je to značka LENOVO S850s

Nemohu nikde zjistit,kam ho poslat na reklamaci

Předem děkuji za radu, PETR Liberec

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Na Poraďte.cz se mobily neprodávají!
Obraťte se na prodejce, tam se uplatňuje reklamace.
Máte doklad o zaplacení, na něm je adresa prodejní firmy. Pokud jste už zapomněl, kde jste mobil koupil.
wasube*
18.07.15 08:54

*palec*

jozefpetr
hodnocení

Koupil jsem ve vaší firmě telefon LENOVO S850c. 4 měsíce šel a nyní mě v něm něco zlobí ,nikdo mě neslyší,

číslo obj.65894354218462- Objednáno 31.1.2015 cena 110.48 dlarů výrobce fa.Hy

Nikdo mi zatím neporadil kam jej úposlat k reklamaci.

Děkuji za radu. Jozef PETR

V jaké firmě?
koule
Petre. Lenovo je od dodavatele ed system celogis. Alespon nam dodavaji do obchodu. tak se zkuste obratit na ne.

vklus
hodnocení

0x

Já to pochopil, že si koupil telefon nejspíš na ebay nebo aliexpres od nějakého šikmovočka, proto mu došel až za dlouhou dobu a teď se mu potentoval a ani neumí česky napsat co chce, ale nejspíš kam jej poslat na reklamaci. Otázkou je jestli je to vůbec telefon Lenovo a ne jen nějaká atrapa s jeho logem

Pokud je to vážně Lenovo tak stačí nebýt líný, používat mozek zadat do prohlížeče lenovo.cz a podívat se a ejhle:

shop.lenovo.com/...

je tam telefonní kontakt zdarma tak na něj zavolat a domluvit se. Případně ověřit jestli je na ten krám opravdu záruka.

franta*
hodnocení

0x

1) tahle poradna žádné telefony neprodává, že vy jste klikl na nějakou reklamu?

2) Proč jej kupujete v číně? Takhle nikam poslat nejde, číny tady nemají servis

3) S850s je padělek, doporučuju se obrátit na prodejce ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]