Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak jí získat a mít jen pro sebe?

Od: pavel123456 odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer, potřeboval bych nějak poradit mám 6 let zájem o jistou ženu, která má bohužel přítele po dobu těchto let jsme si celkem padli do oka a dá se říct, že jsme nejlepší přátelé. Já znám její mamku a nějaké její přátele a všichni by nám to spolu přáli. V posledních dnech jsme se začali stýkat a jak to tak dopada stalo se to co jsem a chtěl, ale na druhou stranu se to asi stát nemělo.. Zároven jsme si oba vylily k sobě svoje city a zjistili jsme, že se opravdu milujem, ale já se prostě bojím abych na ní nešel moc rychle.. Ona semnou ráda traví čas, ale je pořád s ním a neví jak mu to má sdělit. Celkem mě i štve, že já se o ní celou tu dobu snažím a mám jí moc rád a ona mu to neřekne chtěl byc, aby aspon trochu žarlila nebo tak, aby o mě taky usilovala co mám dělat prosím nějakou radu?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Jestli o ni opravdu stojíte,

pusťte z hlavy myšlenku, že byste ji chtěl jenom pro sebe,

to je první krok k omezování partnerky.

A už vůbec neuvažujte o tom, že by na Vás měla žárlit nebo o Vás usilovat.

Podle mne byste měl její ohleduplnost vůči partnerovi spíše ocenit.

uska*
hodnocení

0x

6 let víte načem jste, že jste až druhý v pořadí. Proč si myslíte, že se něco změní po jednom vyspání? Zda to partnerovi řekne nebo ne, je jen na ní, s tím nic nenaděláte.

Co tak si najít k žárlení jinou kamarádku. Myslím tedy nechat si obě. Uvidíte její reakci.

wasube*
hodnocení

0x

No nevím. Jste opravdu dospělý? Když čekáte 6 let tak asi ano. A přesto se chcete zachovat jak 17 letý nevyrovnaný puberták. Aby žárlila tak si najít milenku či co? Proč mám pocit, že ji nemáte rád. A že to od ní byla chyba? Možná si toho všimla i ona a proto raději partnerovi nic zatím neřekla, protože epizodu považuje za uzavřenou...myslím že by udělala dobře to považovat za ulet. Provokovat milenku druhou milenkou to chce mít náturu, nemluvte o lásce...

hodnocení

0x

Kdyby Vás opravdu milovala, nebyla by ve vztahu s jiným. Z nějakého důvodu se drží jeho a ne Vás, nemyslíte? Kdyby chtěla usilovat o Vás, už by to udělala a byla by teď ve vztahu s Vámi. Podle mne jen ztrácíte čas a měl byste se zaměřit na nezadanou...

jmdatpw
hodnocení

0x
Souhlasím s příspěvkem nade mnou. Myslím, že po 6 letech je jasné, koho si vybrala. Ženy mají mnohdy takovou nepeknou vlastnost (a znám hned několik takových), že si dělají takové zálohy. Prostě si nějakého chlápka, který je do nich zblazneny, udržují jako rezervu. Kdyby je jejich současný opustil, aby je někdo obdivoval a lichotil jim, aby se cítily sexy a žádané, na sex, pokud se jim zamane, na manuální práci jako opravu elektriky apod.
Na trvalo by ale žádná z nich s takovou zálohou nebyla. Jen dočasně, než najde zase někoho, koho bude opravdu chtít. Naprosto běžné takové zálohy oslovují zlato, miláčku, ze neznalý člověk by si myslel, ze k sobě patří. A světě div se, ty chlapi jim to žerou.
A podle vašeho popisu to vypadá, ze jste uz 6 let takováto záloha.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]