Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, potřeboval bych nějak poradit mám 6 let zájem o jistou ženu, která má bohužel přítele po dobu těchto let jsme si celkem padli do oka a dá se říct, že jsme nejlepší přátelé. Já znám její mamku a nějaké její přátele a všichni by nám to spolu přáli. V posledních dnech jsme se začali stýkat a jak to tak dopada stalo se to co jsem a chtěl, ale na druhou stranu se to asi stát nemělo.. Zároven jsme si oba vylily k sobě svoje city a zjistili jsme, že se opravdu milujem, ale já se prostě bojím abych na ní nešel moc rychle.. Ona semnou ráda traví čas, ale je pořád s ním a neví jak mu to má sdělit. Celkem mě i štve, že já se o ní celou tu dobu snažím a mám jí moc rád a ona mu to neřekne chtěl byc, aby aspon trochu žarlila nebo tak, aby o mě taky usilovala co mám dělat prosím nějakou radu?
No nevím. Jste opravdu dospělý? Když čekáte 6 let tak asi ano. A přesto se chcete zachovat jak 17 letý nevyrovnaný puberták. Aby žárlila tak si najít milenku či co? Proč mám pocit, že ji nemáte rád. A že to od ní byla chyba? Možná si toho všimla i ona a proto raději partnerovi nic zatím neřekla, protože epizodu považuje za uzavřenou...myslím že by udělala dobře to považovat za ulet. Provokovat milenku druhou milenkou to chce mít náturu, nemluvte o lásce...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.