Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přitahuje mě bývalá spolužačka

Od: martin336 odpovědí: 8 změna:
Zdravím, děsně mě přitahuje moje bývalá spolužačka. Letos jsme úspěšně odmaturovali a už poslední rok mě hodně přitahuje. Tím přitahuje myslím k sexu, k chození ne, prostě když to řeknu: chtěl bych ji ošukat! Jen pomyšlení nad její postavou mě nenechá chladným, myslím si, že se jí taky líbím. Po maturitě jsme měli večírek na jedné diskotéce a tak jsme všichni tancovali, no a při jedné písničce jsem si ji přitiskl zezadu k tělu a hned se mi postavil, takže moje stojící péro bylo na její prdelce, určitě to cítila a nic na to neříkala, takže jí to asi nevadilo. Ještě z toho nic nebylo. Podotýkám, že nejsem panic ani ona není panna a taky žádná děvka nebo děvkař. A teď proč píšu: Zajímá mě rada jestli to na ní zkusit příště víc a zkusit si zašukat nebo ne protože to je spolužačka a na dalších srazech bychom se na sebe nedívali moc dobře. Co myslíte?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lordweb24*
hodnocení

1x
Ja bych zkusil dat na celo studeny hadr... ty vedra s lidma mavaj...
wasube*

*smich**palec*

doplněno 18.07.15 08:57:

Přečet si 50 odstínů šedi asi.*smich*

iz*
hodnocení

1x

To, že nic neřekla, nemusí znamenat, že jí to nevadilo.

Pokud nestojíte o vztah, měl byste ji nechat být.

martin336
hodnocení

No při tom tanci, když jsme byli na sobě nalapený se mi o něj třela prdelkou a zhruba po té písničce na mě otočila hlavu a řekla něco: No teda vaaau. A pak se usmála.

ben®

Dobrý den, no, třeba byla slečna spokojená, že jste si vzal baterku a při cestě domů jí doprovodíte a posvítíte jí na cestu. To bylo to vaaau. Zdravím!

hodnocení

0x
Pokud jí chcete dostat, tak na co čekáte? Prostě do toho jděte, na to tady nepotřebujete zakládat dotazy.
wasube*

Svatá pravda, my to za něj neuděláme...;)

trtr

To jsou ale dotazy na to, že je po SŠ. *smich* Pokud je tazatel lovec trofejí, tak přeji holčině, aby se ubránila a tazatele poslala do háje. Pokud by z toho mělo být něco pěkného (ne jenom o sexu), tak přeji úspěch.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]