Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ukončení pracovního poměru

Od: kamen odpovědí: 6 změna:

Dobry den,

Chtěl bych ukončit pracovni poměr a jit na pracak,tak jsem se chtěl zeptat jak to ukončit abych měl narok na plny pracak.

Smlouvu mam na dobu určitou 31.7.15.

Děkuji za odpvoěd

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vklus
hodnocení

1x

A proč nepočkáš už ty dva týdny a pak tohle nebudeš řešit?

kamen
hodnocení

Na to pravě čekam,tak že neni třeba nic podepisovat o ukončeni pracovniho poměru a je plny narok na pracak?

Ve Vašem případě skončí pracovní poměr uplynutím sjednané doby. A tudíž se Vám nebude krátit podpora v nezaměstnanosti.

doplněno 17.07.15 16:52:

Nepodepisujete nic. Prostě skončíte k datu, které máte uvedeno ve smlouvě. Zaměstnavatel Vám vydá potvrzení o zaměstnání pro úřad práce a ten nic víc zkoumat nebude.

kamen
hodnocení

Děkuji za odpověď

Myslel jsem si to ale nebyl jsem si jisty.

Tak že neni třeba nic podepisovat pokuď nechci prodloužit smlouvu a chci ukončit pracovni poměr?

Prostě se poslední pracovní den dostavíte na personální oddělení a požádáte o vydání zápočtového listu, který budete potřebovat i pro úřad práce. Případně provedete vrácení svěřených pracovních pomůcek apod.

hodnocení

0x
Pokud ukončíte pracovní poměr vy sám, vždy budete mit sníženou podporu a je jedno, jestli tak učiníte dohodou nebo výpovědi. Snad jedině, že by vám nepřišla výplata, ale to, předpokládám, není váš případ.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]