Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Film od Alfreda Hitchcocka

Od: emm* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, zatím jsem Hitchcockem ještě vcelku nepolíbená - viděla jsem pouze klasiku Psycho a pak ještě film Mrtvá a živá. A kdysi hodně dávno jako dítě jsem párkrát zahlídla jakýsi seriál, byly to takové krátké příběhy, na začátku je vždycky uvedl Hitchcock nějakýma pár větama. Ráda bych tuto chybu ve vzdělání dohnala, ale teď jsem koukala na seznam jeho filmů a je jich strašně moc, vůbec nevím, co si vybrat, abych se na začátek nějak nezklamala (i když on asi nezklame nikdy). Chtěla bych tedy poprosit o radu zkušenější, jaký film byste doporučili, který je třeba váš oblíbený nebo ve vás zanechal silný dojem? Děkuji a přeji hezký den, Em

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Mě se líbí Vertigo.

figurek*
hodnocení

1x

horrorová klasika : Ptáci.

Když jsem shlédla Ptáky, pak jsem 14 dní obcházela vrabce na kraji silnice. Nedávno jsem se na ně koukla znovu a přišli mi srandovní. Vůbec jsem nechápala, čeho jsem se tenkrát tak bála. :-D

hodnocení

0x

Jo, ptáky bych taky doporučil. Když to v 60. letech běželo v kinech, byl to trhák a diváci se při odchodu z kina třásli. Ale je jiná doba a lidi si zvykli na větší hrůzy (i v životě). Nedávno jsem viděl ukázku a přišlo mi to dost naivní. Ale stejně bych se na to zas kouknul.

A pak určitě "Psycho".

rearwindow
hodnocení

0x

taky Okno do dvora je napínák *frajer*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]