Nejste přihlášen/a.
Zdravím,,,,,,kdybych napsala byt v os,vlastnictví na syna --a kdyby se náhodou stalo,že by měl exekuci na majetek ,mohli by mu zabavit bývalý můj byt,,a já tam byla jako břemeno uvedena. díky
3x
Věcné břemeno, pokud by bránilo prodat byt v exekuční dražbě, podle okolností může (ale nemusí) zrušit soud. Na druhou stranu, pokud nový majitel bude drsňák, tak vás z bytu vystrnadí břemeno nebřemeno.
Ještě poznamenám, že exekuce nepříchází náhodou.
Dobře,mi jako břemenu by snad nechodily upomínky..pouze majiteli ne?Mi se jedná o to,že syn podniká jevše OK ,,ale člověk nikdy neví. a já bych nechala přepsat byt na něho.Asi to nemám udělat,,mohla bych skončit kdo-ví kde ale mám hodného syny ale jeden neví----můj dům můj hrad
Byl by zajímavý motiv, proč to vůbec chcete udělat. Měla jsem známou, říkala že u nich v ulici senioři napsali byt na jediného syna, aby neměl po jejich smrti problémy. Žádné neměl, měli je oni. Syn totiž zemřel, snacha jako dědička byt prodala a museli se vystěhovat do pronájmu. Takže jestli máte podobný důvod, tak to nedělejte...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.