Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
asi před týdnem mi začalo pískat v pravém uchu, myslm, že po kýchnutí. Už jsem byla na ušním a tam mi předepsali prednison a tebokan. Prý mám tinnitus. Máte s tím někdo zkušenost? V pravém uchu slyším vysoký tón, který je nejhorší v noci. Tinnitus je většinou stává ve vyšším věku, ale mně je teprve 14. Myslíte, že to přestane? Neumím si představit žít s tím celý můj život.
Děkuji za každou odpověd. :D
Prý na to pomáhá nějaká relaxační hudba určité frekvence, říkal Horáček ceskatelevize.cz/...
Pískání v uších je ponejvíce zapříčeněné špatným držením těla a uvolněná krční páteř.
Tady se číhněte a začněte na ni cvičit.Pomůže to
Ještě dodám,k tomuto problému má na začátku odborný komentář Mudr.Kalvach.
Tinitus může mít mnoho příčin a ne vždy se je podaří identifikovat. Ono vlastně konstatování "máte tinitus" je totéž, jako by vám řekli "píská vám v uších". Ono to samozřejmě může brzy přejít, ale taky nemusí; na tom ušním vás odbyli předpisem léků a poslali domů, nebo vás pozvali na kontrolu? V tom prvním mi to přijde přeci jen trochu laxní, ale doktor je doktor a měl by vědět, co dělá. Ale stejně bych usiloval o další vyšetření – foniatrie, možná i neurologie – třeba ne hned, ale po historicky krátké době pod záminkou, že problém nepřestává či že se zhoršuje. Buď tedy přes toho původního ušaře, nebo i zkusit jiného. (Zkoušel vás doktor vyšetřit pomocí ladičky? To jen tak, jak moc se vám věnoval.)
Rada wamp určitě neublíží.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.