Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Narozeni v 19 století

Od: martx odpovědí: 6 změna:
Žije ještě nějaký člověk, který se narodil v 19 století?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lukas90
hodnocení

0x

Mám pocit, že ano nějaká paní z Japonska. Tuším že se narodila v roce 1899

hodnocení

0x
Pokud se narodil 1900 nebo dříve a nezemřel,tak žije. Těch 115 není zase tak moc. Nedávno jsem postřehl úmrtí 116 leté(ho). Jedním uchem dovnitř, druhým ven. Není potřebné pamatovat detaily.
Zřejmě to byla ta Japonka.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, už pouze jedna paní - viz odkaz. Snad také Jára Cimrman (ale, to nelze ověřit).

Zdravím!

novinky.cz/...

doplněno 16.07.15 17:46:

amper - no, článek je z dubna 2015. Ale, bylo mně divné, že už paní neodpovídá na maily .

Zdravím, Bene, Máte zastaralé informace, ona osoba už rovněž nežije.

doplněno 16.07.15 17:43:

Tady je odkaz na nejstarší lidi světa, včetně žijících. Z roku 1899 jsou to ještě 2 osoby.

doplněno 16.07.15 17:51:

@ben: No, to bude tím, že je offline. Tam, se odebrala, zatím není internet dostupný. A dobrovolníci pro tahání optických vláken se moc nehrnou.

jasanek*
hodnocení

0x

V ČR ne. nasejmena.cz/...

Stačí kliknout u ročníku na Zobrazit další

hodnocení

0x

Těch osob je dokonce ještě několik. Podívate-li se na výše odkazovaný seznam potvrzených nejstarších lidí, tak jsou to všichni narození do 31.12.1900 včetně. A to proto, že 20. století začalo až 1.1.1901.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]