Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat knihu Byl to Váš rok 1975

Od: wydra® odpovědí: 7 změna:

Byl to Váš rok 1975 a nikde, NIKDE není a pritom byla i zlevnena . Tolik bych ji potrebovala ke 40. narozeninam meho syna, nemáte někdo tuseni, radu, nebo i tu knihu? Kazda rada dobra, diky!

Jesště odkaz tady

levneucebnice.cz/...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
megaknihy.cz/...
doplněno 16.07.15 09:39:

Abyste se v tom nemusela prodírat,tak tady je přímo./Pátá v řadě/..Jen kliknete na košíček :)

megaknihy.cz/...

zdravím vamp,vaše snaha se cení,ale zrovna r.1975 není v prodeji.A jak to vím? Zkuste ho dát do košíku.

hodnocení

1x

no bože, když neseženete jednu konkrétní knihu, tak zkuste sehnat adekvátní náhradu - dobový vydání tiskovin (i přímo k nějakým pro vás (resp. syna) klíčovým datům r. 75), příp. nějaký knižní tilul, desku, nebo (asi českej) film z toho roku (film by moh bejt jednoduchej), třeba filmovej plakát (ten by byl ale asi drahej), nějakej typickej artefakt z poloviny 70. let - předmět domácího vybavení (toho by se mělo třeba na aukru najít dost);

samozřejmě tohle všechno vyžaduje trochu času, nevím, kolik ho máte (nebo rozšiřte záběr - např. prostě knížka fotek ze 70. let, tituly kolem poloviny 70. let a tak podobně)
(můžete si mj. dát i další dotaz/y, jestli někdo neví o tipu na konkrétní předměty z daných okruhů)

hodnocení

Vsem dekuji za snahu odpoved a pomoct, ale vlozit do kosiku, to umim take, ovsem nasledne se dozvite, ze kniha neni skladem. Napsala jsem i maily, nemaji. Jinou nechci ani nehledam!

Ale byla jsem hodne akcni a nasli v jednom skladu zapdly vytisk, tak uz mi jde postou. Potesili me a tady take, snaha se ceni.

xy

jejda, neporadíte prosím, kde by se dala sehnat? uvědomila jsem si, že sestřenka žijící už 20 let v USA je taky tento ročník - třeba by to pro ni byla zajímavá vzpomínka na dětství v tehdy Československu, dárek k 40 narozeninám..

hodnocení

Jak jsem psala, vylovila pani v tiskarne 1zapadly vytisk. Ale rozhodila jsem site tak kdyby se jeste nejaky vytisk objevil, tak vam sem napisu.
lenika

Také by se mi MOC hodila, pro manžela.. Děkuju!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]