Nejste přihlášen/a.
Ještě před deseti lety to bývalo Chorvatsko, Murter to byla oáza klidu a pohody, dnes najít takové místo je velký a skoro nemožný problém. Pouze 1x jsem byla v Itálii, řvát lidi pod okny celou noc vážně nemusím, to samé platí o Řecku a jeho Olympské riviéře, Rhodos a Kréta byly klidnější. Pokud se zeptáte kdo s turistů dělal největší kravál tak to byli Češi a Němci, lokalitám kam jezdí bych se vyhla. Egypt-Sharm byl velmi levný a al inklusiv, Tunis-Džerba perfektní ale tomu bych se pro letošek vyhla.
Marně už týden hledám na internetu něco podobného jako vy, jen ještě potřebuji aby to bylo bezbariérové, nejlépe u pláže a daleko od centra dění, vhodné pro děti a nestálo to pro 3dospělé + 2 malé děti víc jak 50 000,-.Jsem zvědavá na rady tamních cestovatelů a budu ráda, když tu najdu inspiraci.L
Jižní pobřeží Kréty, řekněme něco na západ od Ierapetra. Pronajmout si auto není žádný problém, máte tam hory, úžasnou přírodu, a turisticky je to navštěvované relativně velmi málo (třeba v porovnání se severním pobřežím mezi Heraklionem a Hersonisosem, kde je 40 km hotelů téměř jeden za druhým).
Rhodos, východní pobřeží jižně od Lindosu, taky se dají najít klidnější místa.
(btw z Kréty jsem se právě vrátil, poměrně dost hotelů prázdných, nejčastější jazyk ruština).
Stavros (Chalkidiki), Leptokaria, v Soluni Waterland.
Otázka zní co bude za rok. Moc příznivě se to netváří.
Dobrý den. Taky jsem byla na Visu před 4 lety, ve vesnici Komiže. Jsou tam úzké uličky. Pláž kamenitá. Ale koušou tam velký ovádi. Jsou mezi stromy a keři nad mořem a dokonce i na pláži. Repelent nepomůže. Ale je tam úžasný klid, vinice. Když jsem byla v Šibeniku, taky tam byly krásné uličky jako v bludišti.
Měse líbilo v Bulharsku v Nesebaru. Ale je to již více než 40 let, co jsem tam byla.
Chcete jet za rok? Kdoví, jaká bude situace, plánujte, ale třeba nikam nepojedete.
Ještě třeba Polsko, severní moře a cestou se stavět v Opole - opolské Benátky, pár domů připomíná středověk a některé domky vyrůstají přímo z vody.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.