Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Mam problem se svym klukem. Asi pred pul rokem sme spolu meli sex. Pro me to bylo poprvy a on mi tvrdil, ze jsem jeho pata slecna. Ale moc mi to tak neprislo. Nejdriv jsme meli problem, aby se vubec do me dostal, povedlo se nam to, az kdyz sem byla ja nahore. A potom dosahl vyvrcholeni asi tak po minute. Jen mi rekl, ze to byla moje chyba a rano se se mnou rozesel. Chodili jsme spolu 3 roky a ted po ty pulrocni pauze jsme zase spolu, ale ja se bojim, co kdyz se to bude znovu opakovat, asi chapete, jak mi to ublizilo. A nechapu, jak to mohla byt moje chyba. Kde sem tu chybu udelala? Prosim, poradte (Mne je 18 let a jemu 20)
To co řešíte nejsou problémy, ale nezkušenost. Milování není sport ani žádná jiná disciplína, kde se řeší výkony a body. Chlapec je nezkušený a jeho sexuální podání ho zklamalo natoli, že našel viníka. Milování je radost a uvolnění, výměna těch nejbližších citů. Chce to uvolnění, čas na dlouhou předehru (aby to šlo lépe vám). Je možné že chlapec opět nevydrží, ale to už musíte takticky zařídit vy, aby se necítil trapně a poníženě a připravit ho na podruhé a to vydrží určitě déle a udělá radost i vám. Hlavně se nebojte o těchto věcech mluvit. Zaprvé je to vzrušující a zadruhé se udělá jasno ve věcech, které je třeba probrat. I když se to nepovede, tak ho pochvalte. Je to součást společného vývoje v sexu do budoucna. Holt mužský to máme trochu jinak.
Mne prisla predehra az dost dlouha (asi 2hodiny), ale asi by se dalo rict, ze to, ze se do me nemohl dostat byla moji vinou, strasne sem se bala. Ale asi sem ho malo chvalila, protoze mi to prislo spis vtipny (ale nesmala sem se), a chvalila sem ho jen do ty doby, nez mi rekl, ze to byla moje chyba. Protoze sem tomu zacla verit, ze sem to "pokazila" ja a pak sem to byla ja, kdo potreboval trosku utesit. Ale vlastne nevim, jak ho mam vic chvalit. Rekla sem mu, ze ho mam rada, ze to bylo hezky, jenze on to nemohl pochopit, vlastne se na me rozcilil, ze mu lzu. Ale mne to hezky opravdu prislo, vubec mi neslo o to, jak vydrzi dlouho, nebo jestli potesi i mne, mne slo spis o city. A dekuju za radu..
Nezlob jse na mě zlatíčko to není tvoje chyba jsem kluk a vím o čem mluvím on byl jak nezkušenej nadrženej ferda byl hnedka nedělej jsi stím žádnou hlavu zapomen na něj sním to nemá budoucnost chápu že je to těžký ale určitě najdeš jinýho a mnohem lepšího co dovede tebe k orgazmu a nebude ten co se udrží jen minutu A klidně bych mu v pálil kdy ž budeš mít příležitost jasně udělal jsi se za mininutu pač já jsem dobrá ale ty mě jsi neudělal pač jsi bambula a jsi ze mě paf věř tomu že tím to ho vyvedeš zmíry pač tím to jsi trefila ten správnej hřebíček do zdi a věř tomu že je to tak i ve skutečnosti a má to bejt tak že partner dovede svoji dívku k orgazmu a pak má právo se udělat pak je hrdina ano stanese že to někdy nezvládne udělá se dřív ale není to po každí a kluk co je za minutku má ze sesexem zkušenosti jako ty když jsi pana
Milá Giulianno, především jedno - "tvá" chyba rozhodně nic není. Ono totiž v sexu něco označit za chybu a pak ještě označovat viníka, to je samo o sobě dost absurdní. Mně to spíš připadá, že se chlapec styděl, a proto se taky s tebou rozešel - ne kvůli tomu, žes něco udělala špatně (to je holý nesmysl), ale proto, že bys mu jeho (v jeho očích) "nezdar" asi připomínala.
Že se do tebe nedostal, na tom by nebylo nic zvláštního - pro tebe to bylo poprvé, to taky není jednoduché, a on, ať měl slečen kolik chtěl (mimochodem, to musel před tebou mít 4 slečny, a jestli jste spolu od jeho 17ti, tak to stihl docela rychle...), měl s tebou tříletou pauzu. "Omyly", tedy spíš nejistota je na začátku přece zcela běžná. Radila bych promluvit si o tom ještě před tím, než spolu budete opět sexuálně žít - takhle totiž už ve chvíli, kdy by se k něčemu schylovalo, budeš celá nesvá, nervózní, tím míň si to užiješ, tím míň ti "to půjde" a zase nastane nějaká potíž. Mluvit mluvit mluvit. Hodně štěstí
Popravde, ja mam takovy tuseni, ze sem byla jeho prvni slecna, protoze kdyz jsme o tom mluvili a ja se ptala s kolika slecnama se uz miloval. Rekl mi, at hadam, tipla sem 4 a zrovna sem uhodla.. a byl to on, kdo k tomu potreboval tak dlouhou znamost, coz me teda spis tesilo. Taky mame spolecnyho kamarady a jeho nejlepsi kamos mi rekl, ze se nikdy nezminil o tom, ze by se s nejakou slecnou miloval, a ze o mne se vzdycky zminoval az dost..Ale ani sem mu nenaznacila, ze o tom pochybuju, navic sem to chapala, ja bych si taky pripadala lip, kdybych mohla rict, ze uz sem mela nakyho kluka..
a moc dekuju za odpoved, ja sem prave nevedela, jestli si mame promluvit, nebo to nechat byt..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.