Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamarádství a život

Od: honziik odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,už ve školce jsem byl odstrčený,nikdo se semnou nebavil,všichni hráli fotbal,me to nikdy nebavilo.ve skole jdou o prestavce všichni na lavici a baví se o blbostech,kdyz tam přijdu,tak si s něma nemám co říct.co mám dělat?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

humbucker*
hodnocení

2x

Ahoj. Aspoň tam s nimi choď. A vzdělávej se. Jednou příjde okamžik, kdy taky budeš mít co říct k nějaké věci. Není třeba něco hned hrotit. Taky jsem byl takový a přežil jsem to.

hodnocení

1x

Všichni ve školce hráli fotbal a všichni teď chodí na lavici? Všichni určitě ne.. Jaké jsou tvé zájmy a záliby? Najdi si nějaký kroužek. Tam potkáš lidi se stejnými zájmy a tedy budete mít společné téma hovoru, které ti nebude připadat, jako blbost. Ve škole se s nikým kamarádit nemusíš, když nechceš.

hodnocení

0x

Honzíku, ještě jednou si přečti, co jsi napsal. Nejde mi o pravopis, ale jde mi o obsah. V každé větě si protiřečíš. Říkáš, že tě odstrkují a současně říkáš, že tě to nebaví, že si s nimi nemáš co říci. Tak si to ujasni! Buď s nimi chceš být a dělat to co oni anebo tě nechtějí a pak se nad sebou zamysli, jestli nejsi protivný. Ale nezaměňuj to, že tě nemají rádi, s tím, že nechceš ty, že nemáš rád to, co oni dělají. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]