Nejste přihlášen/a.
Ahoj, trápí mě hemoroidy a nevím, k jakému lékaři jít. Chtěl bych jít k nějakému lékaři v Praze, je jich tu dost, ale všude se za to platí a to tak že dost. Moje otázka tedy zní: Kam v Praze jít s hemoroidy tak, aby to hradila pojišťovna? Máte s tím někdo zkušenosti?
Ahoj.Najdi si nějakého chirurga,který má zkušenosti s léčbou hemoroidů.Já byl také u jednoho a vyléčil mě napodruhé.
Co jsem tak četl, tak jak má člověk jednou hemeroidy, tak už to vyléčit natrvalo nejde. Je to otázkou životosprávy (pohyb, strava) taky otázkou koníčků a povolání (sedavé zaměstnání, jízda na kole apod.) a dále taky otázkou dědičnosti. Já byl u obvoďáka, dostal jsem nějaké prášky ze kterých mi bylo zle od žaludku a dubovou kůru. V globusu jsem si koupil vlhčené toaletní splachovací ubrousky s aloe vera a měsíčkem.
Těmito nepříjemnými a bolestivými věcmi se zabývá proktolog na proktologii.
Soukromá ordinace je vybavena moderními přístroji a práce proktologa je až na vyjímku bezbolestivá a rychlá. Záleží, v jakém stádiu jdete k ošetření. Platí, čím později, čím déle je máte, tím bude léčba delší, dražší a nepříjemější.
Já bych volila soukromou ordinaci a péči, protože jsem tuto léčbu absolvovala a mám jenom vynikající poznatky. Po zákroku okamžitě do práce, žádná neschopenka, nebyla potřeba, žádná bolest ani při zákroku ani po.
U léčby přes zdravotní pojišťovnu bych měla obavu z horších léčebných postupů a větší bolestivosti. Ale je možné, že se situace na tomto poli již zlepšila a používají již nové postupy a přístroje než před pár lety. Můj pan doktor dříve pracoval ve státní nemocnici a říkal, že by se tam v životě nechtěl vracet, kolik bolesti tam pacienti zkusili.
Omlouvám se, že neodpovídám přímo na dotaz. Pokud byste chtěl více informací, na této poradně se toto téma mnohokrát řešilo, zadejte si v modrém okénku v pravo nahoře ,,hledat,, co potřebujete a jistě najdete i nějaké odpovědi, které Vám pomohou.
Děkuji všem za odpovědi.
Chci se objednat teprve na vyšetření, ale je jasné, že hemoroidy mám a nejspíš bude potřeba zákrok.
Do soukromé nechci, protože co jsem koukal na ceníky, léčba by šla do tisíců a to opravdu nechci
jk456, soukromé ordinace nejsou jen pro milionářské pacienty. Záleží, jestli soukromá ordinace má smlouvu s vaší pojišťovnou. Příklad: Kamarádka chodí k soukromému ortopedovi. Ten ji doporučil výměnu kolenního klobu. Objednal ji na nedělní večer snad do Vsetína nebo kde, protože si v tamější nemocnici pronajal sál, protože v tu dobu byl volný. Kamarádka si nechala odebrat potřebnou zásobu krve v krevním centru ve fakultní nemocnici, stejně jako já, když jsem byla s kýčlí. Už nevím, kolik jsem platila, ale stejně jako ona. Operace ve Vsetíně proběhla a lékař ji předal do péče tamější nemocnice. Odležela si, převezli ji do rehabilitačního ústavu v Darkově, kde ji vytáhali stehy a koleno rozhýbali. Po 5ti týdnech byla doma. Stálo ji to všechno úplně stejně, jako mě, která chodím k ortopedovi do fakultní nemocnice a kde mě tentýž lékař kýčelní kloub vyměnil. Navíc, mělo to tu výhodu, že ona na operaci šla téměř ihned po rozhodnutí lékaře. A nečekala několik let, jak to bývá ve státních nemocnicích. Proto znovu říkám: Spojte se se svou zdravotní pojišťovnou!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.