Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde začít tancovat

Od: kayyy odpovědí: 1 změna:

Ahoj,je mi 15 a chtěla bych začít chodit někam tancovat(RnB/hip hop)..o tanec se zajímám od malička,jenže jsem to nikdy nedělala nijak závodně nebo aktivně,spíš sama,podle videí a tak,chybí mi asi teoretická část,jenže se nechci hlásit do začátečníků.Vím,že nemám zkušennosti,ale jsem si jistá,že v začátečnících jsou lidi,co se to prostě chcou naučit úpně od začátku,ale já se považuju za člověka,co tancovat umí,nechtěla bych brát celý rok něco,co zvládám levou zadní a pak mít naprosto nesladěný,amatérský první vytoupení..už bych šla ráda aspoň do těch mírně pokročilích,ale nevím jestli se to může.Navíc nevím kam.Poradili byste mi jak na to?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

wasube*
hodnocení

0x

Protože je zvykem že každý začíná od píky, tak nejspíše budeš ohromný talent co už všechno umí. Ono totiž není ani tak důležité, co si o svém tancování myslíš Ty, ale co si o něm myslí třeba učitel tance. Takže bych hledala jeho, Barašnikov byl nějaké eso a přesto mu 2 x týdně jeho učitel nadával že nic neumí. Vypracovat se na špičku není nikde snadné, nevěřím tedy že bys byla taková hvězda bez toho aby Tě někdo učil, kdo by viděl, co děláš za chyby a opravil Tě. Sebevědomí můžeme mít, ale je lépe počkat až renomovaný učitel tance řekne, ano, ja Tě budu učit, Ty máš talent, z Tebe něco může být. Zkrátka se zeptej takových lidí. Ti také vědí co dál. Pokud ten výjimečný talent opravdu máš. Přeji Ti hodně uspěchů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]