Nejste přihlášen/a.
Jednou jsem pro rodinu zkoušel nalézt nějaký privát na ubytování. Jenže jsem do kolonky napsal pouze privát a objevily se mi tam sprosté fotografie. Až když jsem upřesnil pojem na ubytovací priváty,tak už jsem konečně mohl vybrat nějaké to zařízení. S tímto slovem se setkávám často a jako14letý kluk tomu moc nerozumím.
2x
Dobrý den, privát je buď ubytování v soukromí nebo provozovna prostitutky. Ano, je vhodné být opatrný, aby nedošlo k omylu. Zdravím!
P.S. Někdo pronajímá byt pro ubytování turistům a jiný pro činnost prostitutky, která se nechce venku nachladit.
1x
Je fakt, že privát je synonymum pro erotické služby. Zkuste ubytovnu nebo ubytování. To je smůla vyhledávačů, občas na Vás vyskočí i to co nechcete.
Možná spíš než synonymem bych to nazval eufemismem, nebo možná krycím názvem. Vychází to, samozřejmě, ze základního významu slova privátní = soukromý , privát = soukromé obydlí, soukromí, no a krom "slušných"významů může být použito k zakamuflování toho, co se ¨nehodí říci "na plné pecky". S tím se musí počítat a jsou i jiné "eufemismy". Jistě jste slyšel o latimerii podivné, ale napadlo by vás, že "latimerie clum"může být krycí název gay baru?
doplněno 13.07.15 12:02:Pardon, Latimerie club. Všiml jsem si chyby, až když mi vypršela lhůta na opravu.
Podle Googlu je ten Latimerie Club jeden konkretni bar v Praze, kde se schazeji gayove. Stejne tak by se ten bar mohl jmenovat U hrbateho vycepniho a neznamenalo by to, ze kazdy hrbaty vycepni je gay.
Ale já s tím souhlasím. O to vynalézavější mi přijde skrytý odkaz na podivnost, ale uznávám, že to tak nutně nemuselo být míněno. Uváděl jsem to spíš pro zajímavost.
Tak co vim o latimerii, tak to, že je je to prehistorická ryba, které poslední kus byl ale vyloven někdy v 30 letech minulého století. A všichni se divili. podle mě se v oceánech pohybuje ještě docela dost dalších potvor. Ono se to nezdá, ale když se nedokáže najít jedno letadlo, tak je moře asi velké.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.