Nejste přihlášen/a.
Co se stane ,když maminka přistihne svého malého 12-letého synka,jak si ho honí v pokojíku?Jaká je její reakce?Bude křik a kravál,nebo mu to vysvětlí?Co myslíte?
Nesnáším, když se matky pletou (použito slušné slovo) do mužských záležitostí o kterých ani netuší jaký to je. Až budou mít penis a testosteron jako hlavní hormon, tak potom můžou teprve o tomto hovořit (samozřejmě nereálné). Jinak předpokládám, že nechaj 12ti letého chlapce dělat přirozenou a nutnou věc zcela bez keců. Kdybych měl syna a jakákoliv žena by se ho snažila, co se sexu týče, nějak negativně ovlivnit, tak bych dost tvrdě zasáhnul. Já se taky nijak nepletu do ženských záležitostí.
Ve 12ti mi to přijde úplně normální. Přejít a nevysvětlovat. S odstupem času by se případnéhgo vysvětlení a poučení měl ujmout otec (tedy pokud existuje). Asi nejzásadnější vysvětlení směřovat s citem na funkčnost penisu, resp. zjistit, zda syn netrpí fimózou. Bohužel tato péče dětských lékařů naprosto selhává a zmrzačených údů na prahu dospělosti je více než dost a 12 let je nejzašší věk, kdy se to dá ještě vyřešit (třeba i chirurgicky) bez větších jizev.
no, problém je, že některé maminky to berou moc vážně... ono to je něco úplně normálního, ale samozřejmě není příjemné se ocitnout v takové trapné situaci
tak ještě že my tyhle problémy nebudeme mít. Vnoučci (3 a 4 roky) mají problémy s předkožkou, takže dle nařízení lékaře každý večer přetahují. jen doufám, že nebudou ve školce vykládat, že si babička každý večer hraje s jejich "mrníky"
Jinak k dotazu. Tohle už jste měli mít probrané, když jste byl malý. Prostě je to přirozený. Nepatří to na veřejnost a hotovo. Proč kolem toho dělat nějaký vzruch?
Maminka musí napočítat do deseti a uvědomit si,že je to naprosto normální.Dnešní děti jsou čím dál,tím více "vyspělejší."
Sednout si s ním a vše mu vysvětlit.Vždyť je to přece lidské a vše,co je lidské nám není cizí
Ahoj,
je to sice už dávno, ale asi nikdy nezapomenu na vyděšené oči mé maminky, která takto "načapala" mého syna když byl přibližně stejně starý jako výše uvedený klouček. Teď nevím komu to bylo těžší vysvětlit zda mému synovi či mamince, ale jo ... dali jsme to.
Jistě, že v klidu kloučkovi (já i mamince ze straré školy) vše vysvětlit a nedělat vědu z přirozených věcí.
Zatim mam male kluky, ale az budou v tomto veku, tak urcite nevrazim do pokoje kazdeho z nich jak bagr, ale zaklepu, takze tahle situace me snad mine.Kazdopadne je to naprosto normalni a manzel kluky snad ve vsem pouci. Zatim do pokoje kazdeho z nich chodim jak chci, protoze maji pouze 8 a 5.Kazdy ma pravo na sve soukromi, takze asi tak..
Můžu k tomu poučení od tatínka přidat historku? Vyprávěla kolegyně: Chlapeček chodil na nočník a jednou se zeptal, jak čurají chlapi. Řekla mu, ať se zeptá tatínka. "Holky, mě málem ranilo, když jsem se šla nenápadně kouknout, jak čurají chlapi. Ten můj seděl na wecku kluk před weckem na nočníku. A spolu čurali. Tož to já musím úplně všecko?! I vysvětlovat, jak čurají chlapi?"
Ahoj. Ano Babi, takhle přesně někteří chlapi čůrají. Soused se mi přiznal, spíš jsme se o tom nějak jen bavili. Že mu manželka nakázala( už před 30ti léty), že má čůrat v sedě. Aby nemusela uklízet rozstříkanou moč od pánského stříkání. Nó, ono to má něco do sebe. Ještě něco malého k tématu. Chlap jde s pískem(čurat venku). A za sebou zaslechne: Klepat jen 3x, pak už to je onanie.
Tím chcete opravdu naznačit že váš 4-letý syn již onanuje? Příjde mi že je to trochu brzo jestli je to pravda .
Male deti zkoumaji sve telo a jem je to tak holt prijemne. Take jsme si uz 2x prosli fazi ruka v kalhotech. jde spis o to vysvetlit, ze si to maji nechat do pokojiku a ne na ulici.
12-ti letý synek už není rozhodně,,malý,,neřešila bych to,dělají to snad všichni kluci v tomto věku a i dříve.
Dnes je mi skoro 40,ale já jsem se už "uspokojoval" někdy ve 3-4 letech věku,co si pamatuju,nebylo to sice rukou,ale třením penísku mezi stehny (to mi mimochodem vydrželo až někdy do 14-ti let),samozřejmě v tom věku beze studu,takže i před rodiči,kteří mi prostě vysvětlili,že si takhle můžu "hrát",ale rozhodně ne před cizími lidmi .Nevidím na tom nic špatného,podle mne rozhodně lepší,než takové ty hemzy o škodlivosti onanie a podobně,vždyť je to lidská přirozenost.
To je z kategorie blbých dotazů. Ptejte se maminek, které dítka přistihly. To zde nikdo neví, jak to budou řešit. Je to snad lidské, ne? Malá dcera si sprchovala přirození a byla ..., co to děláš... mně to dělá dobře. Usmál jsem se a odešel.
Ptejte se, jak by to matky řešily. A jak jste to řešila VY?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.