Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je mi 16 a od úterý mám takový problém se spaním. Od uterý na středu jsem spal asi tři hodiny, prostě jsem nemohl usnout, teď usínám v pohodě, ale vždy se probudím okolo 4-6. hodiny a pak už skoro neusnu. Prostě od úterý do dneška jsem mohl spát tak 5-6 hodin průměnrě. Jde o to, že jsem ve věku růstu atd. a nechci aby mi tohle můj růst nějak zastavilo, co mám děat?
Jde o to co děláte přes den. Pokud se poflakujete, sedíte u PC, poleháváte, a nevytáhnete paty z domu za sportem, prací, na koupaliště, na kolo atd, tak vám 6 hodin spánku stačí až až. Unavte přes den tělo a uvidíte, že budete spát jak mimino.
doplněno 03.08.15 18:15:Chodíš posilovat několik hodin denně a nebo jednou týdně 2 hodiny? Den má 24 hodin, co děláš zbytek dne?
žádné prášky neber ani náhodou a nepropadej depkám, že kvůli horšímu spaní zůstaneš malej. A hlavně si vzpomeň, na co ses předtím díval v televizi. Věř nebo ne, já jsem tuhle nedávno nemohl usnout z Harryho Pottera a Fénixova řádu. Ten film je sociální horror a ne pohádka o mladém kouzelníkovi.
Moje rada :
Po setmění, až se vzduch začne ochlazovat, pořádně otevři okno, vyvětrej si pokoj i s postelí a dej si vlažnou sprchu. To by mělo pomoci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.