Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stolice s hlenem -krvavým , copak?

Od: kristyn111 odpovědí: 4 změna:

Ahoj,je mi 13 let.Už podruhé co jsem šla na stolici jsem v ní měla krvavý hlen.Poprvé jsem měla průjem a krev byla na více místech.Podruhe byla stolice pevná -alespon z pohledu celkom a krvavý hlen jsem viděla jeden , takový tenčí asi , samozřejmě nevidím do vnitř , že ano.Moje otázka zní , co si myslíte , že by to mohlo být , je šance , zda je vše vpořádku?Předem Vám všem děkuji za odpovědi a rady.:):111

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kristyn, ale no tak! poradte.cz/...

doplněno 12.07.15 16:23:

Vrátila jsem se, abych se tě zeptala, proč jsi tohle neřekla rodičům. Vidím, že Kapička tohle už napsala.

hodnocení

0x

Ahoj Kristyn. Řekla jsi o tom rodičům? Pokud máš tyto potíže, určitě to chce navštívit lékaře a nechat se vyšetřit, abys měla jistotu, že je vše v pořádku. Takhle na dálku Ti to nikdo z nás zaručit určitě nemůže. Nepodceňuj žádný zdravotní problém a řeš ho se svým lékařem. Zdraví máš jen jedno!

kristyn111
hodnocení

Dobrý den,dekuji Vám za radu sod je vše vpořádku :):111

wasube*
hodnocení

0x

Jdi k doktorovi !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]