Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co na bolest kloubů?

Od: anetakonecna odpovědí: 9 změna:

Ahoj, je mi 26 let a už několik týdnů trpím velmi častou bolestí kloubů, hlavně po vykonání fyzické aktivity. Ze začátku mi pomáhaly mastičky z lékárny, ale teď už nepomáhá nic. Máte nějaký tip na přípravek, který by mi mohl ulevit?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tiffany*
hodnocení

1x

Běžte k lékaři (praktický, ale lépe k revmatologovi), všechny léky, které znám a které jsou opravdu účinné, jsou jen na předpis. Bez předpisu najdete na internetu připravky, které vám mohou pomoci, jenže na každého platí něco jiného (také proto, že původ bolesti může být různý), takže to chce zkoušet, raději nakupovat u ověřených obchodů (hlavně lékárny), i o těchto přípravcích se můžete poradit s lékařem. Takže nezanedbat, rozhodně nejdříve k lékaři, ten vám totiž může předepsat i nějakou rehabilitaci, ta rozhodně aspoň na čas uleví. Jinak, je to běh na dlouhou trať, spíše na celý život :).

ju*
hodnocení

1x

Běžte k lékaři a nechte si udělat test na lymskou boreliozu - neměla jste klíště, či bodnutí hmyzem které zčervenalo? Takhle blbě začína borelie...

No a pokud nebude tak testy na revma,dnu...atd. - takové ty nemoci o kterých člověk ani neví že existují...

hjo
hodnocení

0x

Jděte k lékaři.

hodnocení

0x

Opravdu musíte k lékaři! Bez vyšetřní krve jsou jen dohady. A zanedbaná, neléčená nemoc. Pohledejte si revmatologa, který vám vezme krev a upřesní diagnozu. Všechny bolesti kloubů se schovají pod názvem revma.

doplněno 17.07.15 15:30:

Už jste se neozvala, tak nevíme, jestli jste to vyřešila jinak. Olfen, gel to je moc dobré mazání.

anetakonecna
hodnocení

0x

Dekuju vsem za reakce, ale zapomněla jsem napsat, že jsem u lékaře byla. Udělal mi základní krevní testy a vyšetření, nic nenašel, poslal mě na ortopedii, kde taky neschledali nic divného, tak mi pro jistotu napsali několik masáží a rehabilitací, ale nepomohlo to. Jak jsem psala, bolest je většinou hlavně po vykonání fyzické aktivity, což je dost zvláštní. Klasické masti od lékaře a nebo z lékárny mi pomáhaly dobře, ale momentálně asi 14 dní nepomáhá vůbec nic.

stirecek*
Můžete popsat svůj jídelníček?
asd1

Klidně to může být ta borelióza, při běžných testech jí dost často nezjistí - stalo se to hned několika známým a to se přímo na boreliozu ptali. Potvrdily jí až další důkladnější testy a měli s pozdě nasazenou léčbou dost problémy... Vyměnit lékaře...

pohanka*
hodnocení

0x

Ještě si zkontrolujte kolik měříte a vážíte. Nemáte nadváhu? Pokud ano, tak každé kilo dolů kloubům velmi uleví.

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Když vás bolí po fyzické aktivitě klouby a lékaři vám nic nezjistili... tak snad jediná rada. Ubrat na fyzické aktivitě. Klouby jsou prostě přetížené, tak se ozývají.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]