Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nohy

Od: pepa* odpovědí: 13 změna:
mam velky problem s pocenim noh ale meju si je ale furt mi sou cejtit smradem. A co stim mam udělat aby to nikomu nevadilo?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ja*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
dat si na ne sprej vole
ja2*

ja - jak je možné, že máš se mnou totožný obrázek? Jsem přihlášena pod já!

muselo tu dojít k nějakému omylu!

Zaregistrovala jste se později a použila stejného nicku jako ten pisatel (on se ale nezaregistroval), co vás tak rozhořčil. V nicku nejsou rozlišována znamínka nad hláskami a tak po vašem přihlášení byl vámi zvolený avatar přidělen i ke zprávě, která od vás nevzešla. Tedy se nejedná o omyl... Zdravím:)
ja2*
Strejc - děkuji za odpověď, ale co s tím, vždyť teť působím jak rozdvojená osobnost, chvíli vulgární a chvíli slušňačka.Prosím o radu, jak to napravit. Děkuji.

mil®
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Zajdi do lékárny a drogerie, kup si spreje nebo zásypy, vyzkoušej který ti nejvíc vyhovuje a ten používej*stop*. U každýho to je jiný.

Taky je dobrý nosit sandály nebo nějaký děrovaný boty, aby ti luftovaly nohy a doma chodit bos bez fuseklí:)*tuc*

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Koupele v tříslovinné vodě (dubová kůra atp.), EXODERIL neb PRONTOKET proti plísním, oštřovat solím krémem. Během léta volná obuv, jak již psáno - nejlépe sandály atp. Jinak používat kvalitní obuv (s membránou nejlépe) a do ní kvalitní ponožky!

pepa*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Nohy jdou z prdele tak smrdi.Tak to je
Nezbývá, než s Pepou souhlsit!*stop*:), musel bysis je nechat narůst odjinud :P. Pokud možno snížit pocení - otevřený boty a častá výměna ponožek pomůžou. A jestli to někomu vadí, tak si musí zvyknout!*stop**smich*. To bys musel chodit navoněnej jak barovej kurevník.
pepa + sandokan - proč teda nesmrdějí také třeba kolena? A to jsou blíž tomu zdroji!

... to byl vtip štledo :)*smich*:P ... To je jasný, kdyť ti smrdí i z pusy *smich*

... A mám pocit, že nedávno jsi mě zrovna ty káral, že nemám smysl pro humor *bzum*:).

Nic ve zlým ... A Přže správnej chlap musí smrdět i z fotografie! *stop*:)*smich*:P

*smich* a vypadá snad má odpověď jako že bych to nepochopil? Pak je mi to velmi líto a v reakci na recesi budu důraznější... :P Von je taky trochu hic a tak to dneska zas člověku hned tak nepálí...*smich**smich**smich*
ja2*
kupuješ si boty na tržnici? -CHYBA! Chce to koženou obuv v krajním případě alespoň kožené stélky do bot a dobrý sprej proti pocení a zápachu.
ja2*
a ještě ... kvalitní bavlněný ponožky nebo termoponožky pro sport ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]