Nejste přihlášen/a.
Ahoj, řeším takový dilema, na brigádě jsem potkala fajn kluka, pracujeme skoro spolu a hodně se přitahujeme. On je sice zadaný, ale neklape to - to není domněnka, ale sama jsem měla možnost si to ověřit, jsou prakticky před rozchodem. Nejsem typ, co někomu leze do zelí, ale chlapec je jako magnet. Já se mu taky hodně líbím, chce se vídat, jenže mu nechci ublížit tím, že to třeba po prázdninách skončí, no a za druhý je o dost mladší. To je právě to, proč bych to brala jen jako flirt, ne moc závazně. Ale aby ho to pak nesebralo... tak nějak nevím, co dělat. Co si o tom myslíte? Podotýkám, že jsem nikdy neměla vztah kvůli sexu a ani ho nechci, takže je pro mě tahle situace složitější. Díky všem.
Tedy zcela upřímně vám napisi, že vy nemáte vůbec šanci poznat, jestli je vztah toho kluka před rozchodem. Možná že jste něco viděla, ale co když to byla taková ta milenecka hádka a ti dva pak doma za chvíli tokjaji jako dvě hrdličky. Momentálně máte pocit, za máte navrch a kluk se pak z flirtu sesype, když ho opustite. Ale co když je to naopak? Kluk dostal zálusk na starší ženskou. A vy jste evidentně k mání... proč toho nevyužit, že. Z letních lásky si hlavu nedělejte. Jak lehce přišla, stejně lehce odejde.
No já ho znám a vidím, co se kolem něj děje, vy ne, žádné hádky jsem neviděla, ale poznáte, jestli jsou dva šťastní, nebo nejsou. Zálusk na starší ženskou nevadí, ale pokud to bude z obou stran braný stejně, nevadí to potom. Budoucnost tomu nedávám, ten věk je hodně rozdílný, ale k mání zatím nejsem, na to si dávám pozor
Taky se mi nejak nezda jak pisete, ze jsou tesne pred rozchodem..Kdovi jak to je a treba to tak i je, ale u toho byti radeji vzdy obezretna. To, ze je mladsi nicemu nevadi.. Mladsi, starsi, o tom to neni, ale o te chemii jak o ni neprimo pisete..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.