Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Letní flirt a co pak?

Od: konta odpovědí: 10 změna:

Ahoj, řeším takový dilema, na brigádě jsem potkala fajn kluka, pracujeme skoro spolu a hodně se přitahujeme. On je sice zadaný, ale neklape to - to není domněnka, ale sama jsem měla možnost si to ověřit, jsou prakticky před rozchodem. Nejsem typ, co někomu leze do zelí, ale chlapec je jako magnet. Já se mu taky hodně líbím, chce se vídat, jenže mu nechci ublížit tím, že to třeba po prázdninách skončí, no a za druhý je o dost mladší. To je právě to, proč bych to brala jen jako flirt, ne moc závazně. Ale aby ho to pak nesebralo... tak nějak nevím, co dělat. Co si o tom myslíte? Podotýkám, že jsem nikdy neměla vztah kvůli sexu a ani ho nechci, takže je pro mě tahle situace složitější. Díky všem.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

3x

Tedy zcela upřímně vám napisi, že vy nemáte vůbec šanci poznat, jestli je vztah toho kluka před rozchodem. Možná že jste něco viděla, ale co když to byla taková ta milenecka hádka a ti dva pak doma za chvíli tokjaji jako dvě hrdličky. Momentálně máte pocit, za máte navrch a kluk se pak z flirtu sesype, když ho opustite. Ale co když je to naopak? Kluk dostal zálusk na starší ženskou. A vy jste evidentně k mání... proč toho nevyužit, že. Z letních lásky si hlavu nedělejte. Jak lehce přišla, stejně lehce odejde.

konta

No já ho znám a vidím, co se kolem něj děje, vy ne, žádné hádky jsem neviděla, ale poznáte, jestli jsou dva šťastní, nebo nejsou. Zálusk na starší ženskou nevadí, ale pokud to bude z obou stran braný stejně, nevadí to potom. Budoucnost tomu nedávám, ten věk je hodně rozdílný, ale k mání zatím nejsem, na to si dávám pozor :)

hodnocení

1x

já bych to neřežil a užíval co to de a pokud to de *palec*

konta

No nedávno jsem dostala od života pěkný dvě facky za sebou, tak se taky bojím. Třeba to nedopadne nijak a třeba to bude fajn.

hodnocení

0x
Jen jestli od toho neočekávate víc než on. On s tou svojí přítelkyní může být ve statusu "těsně před rozchodem" třeba už dva roky. Vám se to tak může zdát, ale pokud by se s ní ten kluk chtěl opravdu rozejít, na nic by nečekal a udělá to.
Počítám, že pokud je kluk mladší, tak se svojí přítelkyni nežije společně a nemají spolu žádné závazky, takžek rozchodu stačila by jedna sms a bylo by, ale on to dosud neudělal.
Proto bych byl k tomuto dost skeptický, pravděpodobně s ní rozejít nechce, jen vy to přes pobláznění k němu nevidíte.
On nemá ani důvod se rozcházet, vás může mít i tak a opustit svou přítelkyni nechce, takhle mu to přesně vyhovuje.
Možná že se nakonec třeba mýlím, ale z toho, jak jste to popsala, to moc nepředpokládám.
konta

Tak ono by to asi nějak napevno nemělo smysl kvůli věku, on na střední. Je rozumný kvůli různým životním problémům, ale pořád je to kluk před maturitou. S přítelkyní nežije, závazky nemají a mám obavu, že se právě kvůli nějakýmu pobláznění do mě rozejde a pak bude litovat. Nejsem mrcha.

eivlis*
hodnocení

0x

Taky se mi nejak nezda jak pisete, ze jsou tesne pred rozchodem..Kdovi jak to je a treba to tak i je, ale u toho byti radeji vzdy obezretna. To, ze je mladsi nicemu nevadi.. Mladsi, starsi, o tom to neni, ale o te chemii jak o ni neprimo pisete..

konta

Jak jsem psala paní, viděla jsem, co jsem viděla... no uvidíme, stejně asi nic nevydumám. Chemie je a bude jí asi hodně, ten věk je hodně rozdílný, on je ještě na střední. Kdyby to byly dva, tři, pět let, tak neřeknu.

konta
hodnocení

0x

Ahoj ještě jednou, současná situace je taková, že se přítelkyní rozešel a od včera jsme tak nějak spolu. Za rok, co byli spolu se 6x rozešli, takže to prej stejně nikam nevedlo. Díky všem za rady, ono to už nějak dopadne.

Nechte to plynout... a uvidíte jak to dopadne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]