Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. Je mi 60 let. Měřím 185cm a vážím 105kg. Nejsem žádný sportovec ani jiné aktivity nejsou možné sport atd. Jsem rok bez práce bydlím v bytě.Byl jsem na operaci kolene laparoskopii. 2krát jsem prodělal plícní embolii.Pohyb občas na nákup a jiné. Co se týká jídla ráno snidaní tak v 6,30hod a to káva a chleba rama se sýrem třeba v poledne tak ve 13hod co mám oběd pravidelně od přítelkyně. Večeře v 17hod. Nebudu rozepisovat jidla. Ale chci poradit nechci koktejly na měsíc za částku 6000kč. Ani tablety na hubnutí kterým nevěřím pouze reklama atd. Chtěl bych se vrátit aspon na váhu 90kč.Vím že to bude dlouhodobé ale je možné za podmínek které jsem uvedl jít ze stravy jít dolu s váhou? Poradte mi. Děkuji.
Je to možné do dvou tří měsíců, ale to byste musel změnit jídelníček, zapomenout na chleba s máslem a jíst častěji. Tohle se tu řeší skoro každý den, když použijete nahoře vyhledávání, tak vám vypadne spousta odkazů, kde jsem to popisoval, jak by to mělo vypadat. Případně je tu možnost poslat váš email, kde bych vám poslal vzorový jídelníček.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.