Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, myslím, že na prášky je času dost - pokud odborník, tak zatím asi "jen" psycholog. Zřejmě máte nějakou sociální fóbii, to nízké sebevědomí a panickou hrůzu (z neznámého). Zkuste brát život s větším nadhledem, radostí a pozitivním myšlením. Musíte si sama sebe vážit a věřit si. Nemáte někoho blízkého, kdo by Vás "vyvedl" ven mezi lidi a trochu Vám ukázal, jak se chovat, resp. komunikovat? Sama to zřejmě nezvládnete, tak potom navštivte toho psychologa. Hlavně se vyvarujte alkoholu (na kuráž). Zdravím!
Vítej do klubu. A to buď ráda ještě, že to máš takto. Já jak vyjdu mezi lidi tak bojuju s nenávistí a chutí zabíjet, řezat, ubližovat. No nic.
Psychiatra zkus určitě to není marné, ale nevím kde bydlíš, ale v Brně je docela problém najít nějakého normálního co pomůže. Mimochodem mně se nejvíc ulevilo když jsem chodil na stacionář do cvokhausu. Skončil jsem tam v únoru a je to zase horší a horší. A prášků mám 4 zadky. Jediné co mi dělají je, že po nich usnu a spím. Možná spíš psycholog ten sice nenapíše prášky, ale pokecáš s ním. Psychiatr tě tak nějak vyslechne a napíše prášky a táhni. Nemá čas. Je spíš jak obvoďák. Alespoň ten můj.
Trpíte úzkostí,strachem,nedostatkem sebevědomí...To jsou spojené nádoby.Ono se to těžko říká,ale Vy se musíte učit ten strach překonávat,bojovat s ním.To Vám řekne každý dobrý psychiatr i psycholog. Věřte tomu,že kdybyste se nerozmýšlela a do toho kadeřnictví zašla,ta zmíněná úzkost by z Vás postupně odpadávala,až by zmizela úplně.
Já mohu poradit např.Jógu,která stresy a vůbec vše negativní,co máme v sobě,odbourává.
Zatímco jiní si chodí po sluncem zalité louce, jiní nevidí nic jiného než neprostupnou houštinu. Obrazně řečeno. Berte svůj život jako překážkovou dráhu. Ono se to zlepší, ale je potřeba trénovat. Strach je obranný mechanismus těla, a vy máte něco jako alergii (to je také přehnaná obranná reakce, ale před alergeny). Já se teď chystám na jednu knihu: Jste introvert - Marti Olsen Laney. Snad budu chytřejší . Myslím, že kozultace s odborníkem, možná by stačil terapeut, by také neškodila. 1. Najít ho 2. Překonat strach 3. Navštívit ho Mona
Samozřejmě jsem chtěla napsat: jedni si chodí...
doplněno 10.07.15 13:26:Důležité je mít kolem sebe lidi, co tě mají rádi. Se kterými jdou překonat nástrahy běžného života.
z pohovorů bych si nic nedělal.Většinou jsou dnes firmy tak zhýralé,protože je velká poptávka po pracovních místech že firmy už nevědí blbostí co by chtěli a dokáží udělat z člověka úplného blbce,aby si vybrali co nejlepšího otroka,schopného jim vydělat co největší mamon.Ber to s nadhledem.Když máš střední školu tak nemůžeš být hloupá a zaměř se na to v čem jsi dobrá a začni podle toho třeba podnikat a nemusíš se pak doprošovat někoho,kdo dřepí v kanceláři a v podstatě často neumí nic zvláštního
Vím jak je vám, protože jsem byla přesně taková jako vy -nyní je mi 55 a jsem pravý opak. Jestli mohu lékaři vám nepomůžou , ale čas a život . Já vím zdá se to těžké ale zvládnete to. Příde situace kdy nebudete mít na vybranou budete muset do toho jít . -a to je první krůček a bude za čas další a tím se budete lepšit , bude vám líp-jde to pomalu ale jde to. Že máte střední školu to už je signál že to není stracený. Přece jste udělala maturitu, to už je úspech. A strach z lidí =vždyt nemusíte dělat v kanclu =zkuste zatím práci-v přírodě- nebo se zvířaty -s dětmi. Věřte -bude to lepší chce to čas--
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.