Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sabaton v Brně 2016

Od: sabatoni odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, v únoru budou Sabatoni v Brně, v hale Vodova. A chtěl jsem se zeptat, jak mám rozumět typům vstupenek, ty na sezení jsou dražší než ty na stání. Znamená to, že před pódiem budou rozestavěny židle, a stát se bude za nimi (a obojí bude na hrací ploše)? Nebo sezení je na normální tribunu a stání "do kotle" na hrací plochu? Ptám se, protože chci být skupině co nejblíž a nevím který typ vybrat...

Děkuji mnohokrát :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Na ploše se pouze stojí, přičemž tato může být rozdělena na dvě části,přední,atraktivnější a lehce dražší a na část zadní.
Na tribunach se sedí a ceny jsou odstupňovány podle vzdálenosti od podia.
Toto platí obecně a výjimkou zřejmě nebude ani Váš koncert.
doplněno 09.07.15 13:16: Lístky k sezení bývají dražší.
sabatoni
hodnocení

Děkuji za odpověď a omlouvám se, že jsem zapomněl dodat link.

shop.ticketpro.cz/...

Jak je na něm vidět, lístky na sezení jsou dražší než lístky na stání (rozdíl je sice jen stokoruna ale i tak) nevíte proč to tak je? To je to, co nechápu (normálně by měly být dražší ty na stání, protože zřejmě budou blíže pódiu...)

fantomas007*
hodnocení

0x
Minuly tyden jsme si koupili vstupenky na sezeni.Nebylo to nijak cenove odstupnovane.Platili jsme za jednu 790,--Takze plati,kdo driv prijde,ten si muze vybrat misto na sezeni?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]