Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nákup na splátky bez trvalého příjmu

Od: kakadu558* odpovědí: 3 změna:

Zdravím, všude čtu , že chcou k splátkám pravidelný zdroj příjmu, trvalý apod. Ale co když mám jen dohodu a pravidělně mám kolem 10 000. Můžu si na to založit splátky? Prostře tam do těch kolonek napíšu ten příjem a nechám si poslat zboží a začnu splácet?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Kdyby to záviselo jenom na tom, co napíšete do kolonek, měl by úvěr každý. Nechtějí potvrzení od zaměstnavatele? A to, co kupujete na splátky, opravdu potřebujete? Nechci tady kázat, ale dohoda není pracovní poměr a ukončit dohodu je podstatně jednodušší, co když zůstanete bez příjmu?

hodnocení

0x

Asi by to šlo. Protože si jinak nedovedu vysvětlit, proč lidi mají tak šílené dluhy. Jen zapomněli, že věřitel chce své peníze zpět. Pošle exekutora nebo silné chlapy, co neumějí moc česky, kteří zabaví co se dá nejen jemu, ale i jeho rodině. A navíc, nikde se nedovolá.

doplněno 09.07.15 07:55:

Ahááá, pak jsou to splátky bez navýšení. Také jsem kdysi takhle koupila ledničku, s Home Creditem. Ale to jsem měla stabilní příjem. Bez něho by to byl průšvih.

kakadu558*
hodnocení

Mám to i najednou. Na splátky podle tý smlouvy nepřeplatím ani tuk, Jde mi o to , že nechci ty peníze dát najednou, ale doplatit je během 3 měsíců.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]