Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vydelávání na internetu

Od: denis456 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den je mi 21 let a dočetl jsem se spousty článků o tom jak lidé vydělávají přes internet různými weby jako pinterest a dalši zajímá mě váš názor co si o tom myslíte trávím hodně času na počítači a chtěl bych ho nejak investovat aby mi to přineslo i nějaké peníze děkuji za odpověd :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

wasube*
hodnocení

0x

Pokud něco umíte, jste ajták, studoval jste informatiku, tak máte velké šance. Pokud jste uplný amatér a vlastníte jen počítač což je jediná Vaše kvalifikace, tak šanci nemáte skoro žádnou. Sem tam se uchytí grafik, zakládá webové stránky ale na uživení se to není. Já totiž nechápu mladé lidi, kteří už 2 desítky let dobře vědí že budoucnoct je v informačních technologiích a přesto vytrvale studují humanitní obory jako hlavně sociální pracovník, ačkoliv jako velmi dobří ajtáci by tu měli šanci na velké výdělky. Velké nadnárodní firmy, kde ajták má kolem 80 000 kč jako třeba japonci a podobně u nás lidi v tomto oboru neseženou, prostě nejsou. Nechápu to. Nemají je ani české firmy i když se snaží jejich platy zvyšovat. A budoucnost světa a pracovních příležitostí je přitom právě v počítačích.

buss
hodnocení

0x

Trávíš čas čím? Že projíždíš? Co umíš? Nakup levně a dráž prodej.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]