Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dají se tyto vysoké teploty srovnat s Egyptem

Od: eviks odpovědí: 8 změna:

Mám pozvaného přítele, který pochází z Egypta- z oblasti Luxoru, který má dnes letadlem k nám přiletět. Jsem moc zvědavá, co řekne na dnešních 34´C, jestli mu bude moc horko nebo se bude cítit dobře. Poslala jsem mu e-mailem meteorologické varování, že se přes den nemá vylejzat na přímé slunce. Já znám teploty v Egyptě jen v zimním období, nikoliv v létě. Nevíte někdo, jestli tyto teploty by byly úmorné i pro domorodého Egypťana, chodit po městě u nás v Čechách po tom, co ve zprávách meteorologové hlásí EXTRÉMNÍ VEDRA? Je to víc než tam v jeho domovské oblasti v létě? díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

1x

Krásná příroda, zajímavé pamětihodnosti, výborná gastronomie a teplý vzduch z Afriky určitě udělá pro vašeho přítele z Egypta z návštěvy České republiky nezapomenutelný zážitek.

wasube*
hodnocení

0x

Počasí Luxor, Egypt
kurzy.cz/...

Počasí Praha 13
slunecno.cz/...

Myslím, že mu tu bude trochu chladno.;)

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, to je dobře, že jste mu poslala to varování - může si přibalit zimní (egyptské) oblečení. Ovšem, tady ho vítr od moře neosvěží, tak mu bude fajn. Zdravím!

mate59
hodnocení

0x

V Luxoru v léte teploty šplhají nad 40 bežne.On se tady bude cítit teď jako ryba ve vode.

joudic*
hodnocení

0x

nerekne nic, v egypte je klidne 50

hodnocení

0x

Zatím je vedro, tak to šok pro něj nebude. Ale až za několik dní teploty spadnou tak to pro něj bude šok.

hodnocení

0x

Je-li zvyklý se pohybovat v letním období v Egyptě po venku, nebude mít problém. Pokud je ovšem zvyklý schovávat se v klimatizované místnosti, tak problém mít bude. Pokud tedy čirou náhodou takovou místností nedisponujete.

anonym0
hodnocení

0x

Teplota sama o sobe, bez udani vlhkosti, toho moc o pocitu horka nerekne. Pokud je nizka vlhkost daji se snest i vyssi teploty snadno. Takze jde o celkove klima, nez jen o teplotu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]