Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brzké příznaky těhotenství

Od: dadak* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, je možné, aby žena na sobě pozorovala nějaké- jakékoliv příznaky těhotenství ještě před tím, než se má menstruace dostavit? (myslim tim od dnů ovulace po prvni den ocekavane menstruace) . Jaké příznaky by to mohly být? předem děkuji za jakoukoli informaci

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

macka80*
hodnocení

2x

Může být ale spíše ne,možná pnutí v prsou ale to některé máme i před men.Jsou ženy které zvrací snad i ráno po oplozující souloži ale je to strašně relativní

dadak*
hodnocení

Díky za odpověd. A je taky mozne, aby se neprojevil ani jeden z prizanku?

dusatka*

Ano, znám řadu žen, které žádné příznaky nepozorovaly velmi dlouho. A vím o jedné, která jela ve 48 letech do nemocnice se slepákem a přivezla si mimčo, o kterém netušila. A to to bylo její 4. dítě. Dnes už mu je přes 50 let ;)

binka*

Je to možné, já kdybych neměla břicho, tak jsem netušila, že jsem těhotná ...;)

antynka*
hodnocení

2x

Myslím, že první dny se neděje nic. Začne se dít až se oplozené vajíčko uhnízdí a to je cca 5-6 den po oplodnění. Příznaky jsou různé a u každé jiné. Mezi ty hlavní: bolest a citlivost prsou, hlavy, podbřišku, zvracení, nevolnosti...

claire*
hodnocení

2x

Po uhnízdění oplodněného vajíčka můžete pozorovat např. změny chuti (najednou Vám přestane chutnat třeba káva nebo smažená jídla) - pozor, ještě to nemusí být klasické těhotenské chutě, jenom drobné změny ve vnímání.

cybermagefroll*
hodnocení

2x

zuzee*
hodnocení

2x

Uplně ze začátku jsem měla stejné příznaky jako před menstruací - bolest v podbřišku, bolest prsou (ty tedy bolely pořádně). A taky jsem měla takový pocit, že je něco jinak - tušila jsem že jsem těhotná, ještě před tím než jsem měla dostat měsíčky - a oravdu intuice nezklamala

kobliha*
hodnocení

2x

Já jsem na sobě ze začátku nikdy příznaky necítila (těhotná jsem byla 4x). Až kolem cca 8. týdne jsem blila jako Alík :)

Ale každý to má jinak - někdo je schopen hned po sex. styku říct, že otěhotněl. Já ne :)

amlim*
hodnocení

2x

Ano,je to možné,podobné jako v těhotenství, někdo nic,někdo něco z těchto příznaků:ctlivá prsa,bolest v podbřišku,spavost,chutě,přecitlivělost,mdloby,zvracení a nemusí být těhotná,může to být i sugesce v případě strachu nebo touha z otěhotnění.;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]