Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám strach o mého tchána, který nechce jít k lékaři. Už cca 10 dnů má bolesti kůže na břichu, dvojité vidění a je dost unavený, co to může být? Nevím jak dostat tchána k lékaři...
Hlídáte ho s pitím? Kolik denně vypije? Není dehydrovaný? Včera jsem měla nějaké problémy a zjistila jsem, že jsem ráno vypila kafe, zapila prášky a měla polívku. Vůbec jsem neměla pocit žízně, až jsem nějak podivně začala zrácet rovnováhu, došlo mi to. Zařčala jsem pít a problémy zmizely jako zázrakem.
Nenadávejte, nachystejte džbán s pitím. Nejlépe čaj nebo vodu s citronem. A zavrkejte, že až půjde okolo, ať upije. Musí to být skleněná nádoba, kde je vidět kolik bylo nalito a kolik upil. Žádné, napustil jsem si vodu!
Mám to také tak a moje kamarádky rovněž. Vůbec nemáme pocit žízně. Vloni jsem se dokonce nemohla přinutit pít. Nic, vůbec nic mi nechutnalo. Ještě tak větvička máty nebo meduňky v pet lahvi.
Na té kůži má viditelnou změnu barvy? Jestli ano, nečekat a mazat k lékaři, to už s dehydratací nemá nic společného.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.