Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kterou seznamku zvolit?

Od: jakell® odpovědí: 6 změna:

Ahoj, mám takový problém. Chci si najít holku, ale protože nejsem žádný balič, tak to zkouším přes seznamky. Na netu jsem jich našel hodně, ale z žádné jsem stále nedostal odpověď. Nevíte o nějáké spolehlivé?

Popř, je mi 17 a hledám nejákou tu holku ze Zlína.

Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

3x

Internetové seznamky jsou jen ztrátou času.

iz*
hodnocení

1x

Já bych nezačínala seznamkou, ale tím, co mne baví a zajímá.

Máte prázdniny, budete chodit na koupaliště, sportovat, za zábavou, ...

Lepší je najít si protějšek se společnými nebo podobnými zájmy.

hodnocení

NO on je problém, že já sportuju buď s kamarády ( jakože s kluky) anebo sportuji sám, ale stejně díky.

dam®
hodnocení

0x

Mám zato, že na štěrkáči v Otrokovicích budeš víc úspěšnějčí než na netu, netlač zbytečně na pilu, ale hlavně neseď doma, tam nikoho nového nepotkáš. Klasika - kdo si počká, ten se dočká... pravda, je dobré trošku nadbíhat možnostem, no a kdyby nic, jedno léto o samotě ještě nikomu neublížilo.

doplněno 03.07.15 18:52:

Sakra, když budeš chodit deset dní na stejné místo a párkrát se potkáte, tak na ni aspoň kývneš, že o ni víš. Tak vznikají začátky nekonečna. Né abys ji hned topil.*jasne*

hodnocení

OK, díky za odpověď, ale jen upřesním, už strašně mě štve "být sám". A taky se rovnou zeptám, jak se přimět oslovit nějákou tu holku? Ano když je kolem mě třeba 200 lidí tak se fakt stydím :D

horacek
hodnocení

0x

Nemůžeš zvolit žádnou, protože u nás žádná dobrá není.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]