Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dne 6.7. 2015 jsem udělala objednávku na webu s "magickou hadicí" (x-hose). Nechala jsem se zlákat tím, že není tak těžká a podobné prkotiny, zkrátka jsem chtěla ušetřit záda od věčného nošení konve.
Hadice asi do 3 dnů dorazila (možná dýl/dřív - už nevím). Jenže pak na to nějak nebylo počasí a já jse hadici vyzkoušela až po 14 dnech (celou dobu ležela v koupelně v lavorku).
Bohužel hned při prvním pokusu se z kovové části uvolnila textilie a tak se ven dostala ta gumová část, která se běhěm několika sekund roztáhla "do bubliny" a než jsme stihla zareagovat tak hadice v tom místě rupla.
K rekalmaci jsem se bohužel dostala až dneska , protože jsem týden před tím neměla čas a pak sem odlétala na 14 dní na dovolenou. Vrátila jsem se včera a dneska vyřizuji onu reklamaci s tím, že to zítra pošlu.
Každopádně bych byla radši, kdybych mohla dostat své peníze zpět a na nějakou magickou hadici se vykašlat ... Myslíte, že je to ještě možné? Nebo je na odstoupení od smlouvy pozdě, případně peníze nevrátí, protože je hadice poškozena? (jak jsem se později dočetla, nejsem jediná se stejným problémem)
Nebo kdyby teď reklamaci uznali, poslali hadici novou a já bych ji pak poslala zpátky s tím, že chci odstoupit od smouvy, šlo by to?
Dobrý den. Doporucuji si nastudovat reklamacni řád daného eshopu. Na odstoupení od smlouvy je už pozdě, propasla jste lhůtu 14 dni. Ta je dána zakonem. Na vyřízení reklamace má eshop 30 dni a je jen ve hvězdách, jak se k tomu eshop postaví. Velmi pochybuji, ze vam uznají reklamaci jen tak na dálku, aniž by své zboží uviděli..., a navíc by vám poslali hadici ještě jednu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.