Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dodržení-Nedodržení termínu splátky

Od: alfonso odpovědí: 5 změna:

Zdravím mám dotaz dlužím pojištovně za jizdu v opilosti 109 000,splácím po 5000 měsíčně,nyní mi přišel doporučený dopis s dodejkou a mám obavy zda to není kvůli tomu,ve smlouvě mám psáože musim splatku uhrait každý měsíc do 25,tého,jinak na mě dluh připada v cele vyšši ihned včetně nakladu atd,splatku jsem posilal 24.teho,ted mam obvy zdato nebylo pozde a jesli jim to do 25 přišlo a jestli mě kvuli tomu nenahaneji,do 26 to určtě přijit musel,myslie že by mě kvuli tomu hned chteli dat do exekuce?Na splácení peníze mám a prblemy nedelam,myslite že by e snima dalo připadně domluvit?Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Jestli splátku odeslal

v pátek 24. června, byla podle mne připsána

nejdříve v pondělí 27. června.

Obvykle se termín v případě, že vychází na víkend, posouvá na nejbližší další pracovní den. Jestli byla platba připsána 27., mělo by to podle mne být v pořádku.

Každopádně doporučuji dopis co nejdříve vyzvednout.

alfonso
Ok dekuji za odpovedi prave mam strach nevim oco jde to bylo jediny co me napadlo samozrejme vyzvednu

hodnocení

0x

nyní mi přišel doporučený dopis s dodejkou No, tak bych si ten dopis napřed vyzvedl a přečetl, ne? Jaký má smysl se nás ptát co si myslíme, že v něm je? Myslíš, že tady umíme věštit?

ohneta*
hodnocení

0x

24.6. byl pátek, takže pokud posíláte peníze na účet v jiné bance, do 25.6. zcela jistě připsány nebyly.

andri*
hodnocení

0x
Stačí kdyz je příště uvědomíte oskenovanym potvrzenim s datem odesilani.Jestlize platite složenkou mate listek s datem kdy pošta od Vás penize prijala.To ze jim to trva dva dny nebo i tyden Vás vcelku nezajima.Rozhodne se snažíte platit a platite včas.Tak stejně prikaz v bance.Taky platite vcas to ze to instuticim trva...jejich boj.Nebojte se vzdy můžete zvednout telefon a uvedomte je ze se se splatkou opozdite nebo že ji vskutku platite.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]