Nejste přihlášen/a.
Zdravím mám dotaz dlužím pojištovně za jizdu v opilosti 109 000,splácím po 5000 měsíčně,nyní mi přišel doporučený dopis s dodejkou a mám obavy zda to není kvůli tomu,ve smlouvě mám psáože musim splatku uhrait každý měsíc do 25,tého,jinak na mě dluh připada v cele vyšši ihned včetně nakladu atd,splatku jsem posilal 24.teho,ted mam obvy zdato nebylo pozde a jesli jim to do 25 přišlo a jestli mě kvuli tomu nenahaneji,do 26 to určtě přijit musel,myslie že by mě kvuli tomu hned chteli dat do exekuce?Na splácení peníze mám a prblemy nedelam,myslite že by e snima dalo připadně domluvit?Díky
Jestli splátku odeslal
v pátek 24. června, byla podle mne připsána
nejdříve v pondělí 27. června.
Obvykle se termín v případě, že vychází na víkend, posouvá na nejbližší další pracovní den. Jestli byla platba připsána 27., mělo by to podle mne být v pořádku.
Každopádně doporučuji dopis co nejdříve vyzvednout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.