Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nožička u brýlí

Od: lonelyforever odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, dnes ráno se mi stala menší nehoda s brýlemi, kdy mi jedna nožička brýlí upadla. Myslíte, že mi ji v optice budou schopni "přilepit"? Není urvaná, jen je potřeba tam nanést asi lepidlo nebo nějaký drátek, ale mám strach, abych ty brýle nepohnojil ještě víc.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

1x

jistě to opraví- taky jsem tam několikrát byla a vždy si poradili

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, spíše vypadl malý šroubek - tuto opravu dělá slušná optika na počkání (a bývalo to i zdarma). Zdravím!

doplněno 30.06.15 12:18:

Jsou to nějaké "exotické" brýle a já to z těch fotek nepoznám. Každopádně návštěvou optiky nic nezkazíte (jako možná domácí opravou).

lonelyforever
hodnocení

Šroubek nevypadl, posílám i foto

Nožička u brýlí
Nožička u brýlí #2

iv®
hodnocení

0x
To bude vypadly sroubek, jak pise ben. Pojud nemate doma starsi obroucky, ze kterych by jste mohl nahradni pouzit, sezenete jej v optice...ale jiz za penizky me dva vysly na 50kc, - asi zalezi na optice.

askim
hodnocení

0x

Šroubek nevypadl to je vidět,ale uvolnil se kousek co byl v sazen, vlepen do nožičky.Buď v opravě v lepi kousek do nožičky zpátky nebo když to nepůjde tak asi dopasovat nové stejné nožičky které tam půjdou.No lepit to doma jde,ale pak jen brýle na doma.Také jsem lepil prasklou nožičku brýli pistoli s tavným lepidlem (Tavné tyčinky),drži to ale ven bych s nima nešel je to lepení vidět.

jentak*

K většině brýlí, se dají koupit nové postraničky. Jen to není úplně levné. Ale pořád je to levnější než celé obroučky.

ronyx*
hodnocení

0x

Zdravím,
pokud nožička upadla (ulomil jste ji a pod.) zajděte do jakékoli optiky a požádejte o montáž nové. Dají vám vybrat bu´d stejnou nebo co nejvíc podobnou. Už sem o nožičku přišel 2x a vždycky to stálo i s montáží, vyčištěním brýlí a přesným dopasovánm nožičky za ucho (aby brýle opravdu seděly) cca 100,-Kč, takže se nevyplatí si s tím doma hrát, lepit to apod. Mmch. nejdražší je ta samotná nožička, ta stojí právě okolo té stovky (podotýkám, že na zcela obyčejné brýle, možná na nějaké luxusní to bude o něco dražší).

hodnocení

0x

Pokud se jedná jen o vypadlý šrobek, u nás v optice si počítají za 1 šroubek 10 korun.

V případě prasklé postraničky nic nelepit doma. Manžel brýle měl, praskla mu, lepil. Když to povolilo znovu, šel kajícně do optiky. Paní mu řekla, že měla možnost poslat jeho brýle na reklamaci, prý by dostal jiné obroučky. Když to ale doma sám pokoušel lepit, už mu to nemůže vzít.

Proto nic neopravovat, v optice Vám řeknou, co a jak. Většinou se to dá vyřešit a není to ani až tak drahé. Jaga.

hodnocení

0x

Mě se ulomila jedna nožička, tak vyměnili obě a stálo mě to 180 Kč a to byly obyčejné brýle.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]