Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Noha v sádře a brigáda

Od: karinbaumanova odpovědí: 8 změna:
Ahoj,
chtěla bych se Tě zeptat zda máš zkušenosti s chodící sádrou a mít nějakou tu brigádu. Já bych klidně šla na pokladnu nějákého supermarketu nebo při nejhorším dělat operátorku nejlépe pro TAXI. Jenže si myslím, že když přijdu do agentury a uvidí nohu v sádře tak, že nemám šanci do srpna.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ahoj, myslím, že sedavé zaměstnání by Ti nevadilo. Ale třeba ta pokladní v supermarketu - ta děvčata dělají všechno, nesedí jenom na kase. Navážejí zboží na paleťácích, doplňují. To bys určitě nezvládla. A kdyby Tě vzali jenom na tu kasu, ostatní by určitě remcali, že to zboží musí tahat za Tebe. Prostě v těch super hyper dělá personál všechno, co je právě momentálně potřeba.

Pořád hledají operátorky pro call centra. To jen sedíš a lámeš lidi, aby si to a to objednali a koupili. Ráda to nemám a vydělat jim nedám, ale kdo ví. Třeba bys našla někoho, kdo si podobné nabídky rád nechává projít hlavou.

Ještě mě napadlo prodávat lístky na nádraží. Paní pokladní si jistě budou chtít také vybrat dovolenou. To by se mi líbilo, musela by ses ale vyznat v jízdních řádech, lidé často chtějí informace o spojích. Sádra by za okénkem vidět nebyla.;)

Pokud budou v provozu koupaliště /jako že ano/, prodávat vstupenky.

Jenže je už dost dlouho, pozdě, a asi každý už má svou brigádu zapikanou. Jaga.

karinbaumanova
hodnocení

Ahoj,
tak jsem to dnes zkusila v agentuře ano mají plno, ale nakonec mám brigádu :) sice na stání, ale sádra tu taky nikomu nevadí teda mě ano. Budu dělat hostesku u ochutnávacího stánku :).

Dělala jsem taky ochutnávky, ovšem v rámci svého zaměstnání, aby firma nemusela shánět brigádníky. Zažila jsem lidi příjemné, kteří s chutí ochutnali, pochválili, poděkovali, i takové nafrněné, kterým jsem nestála ani za pohled.

Myslím si ale, že když si na stoleček připravíš dost vzorků na ochutnávku, mohla bys požádat v recepci o židli a chvíli si sednout. Zákazníkům to jistě vadit nebude, zvláště, když uvidí, že máš úraz. Spíš Tě politují.

Povstat vždycky jenom na chvíli, než si připravíš další "kolo". Komunikovat můžeš klidně vsedě, s ohledem na Tvé zranění.

Musím konstatovat, že mě po celodenní ochutnávce večer děsně bolely nohy. A to jsem je měla v pořádku. Opravdu si zařiď sednutí, aspoň na chvíli. Nikomu tím neublížíš. Jaga.

Prosím Tě, neblbni. Sádra a dlouhé stání, koleduješ si o cévní problémy (i trombózu) nebo horší hojení zranění. Já byla se sádrou ráda, že jsem došla do města na zmrzlinu a zpátky, bylo to také v létě. A to jsem měla "jen" zlomenou kůstku na nártu.

To, že chceš pracovat i při nějakých omezeních, je děsně fajn, ale spočítej si, jestli riziko nepřevyšuje přínos. Určitě bych to konzultovala s doktorem (třeba zjistíš, že se mýlím...:-D).

asd1

jj, sádra a stání = riziko trombózy. Probrat s lékařem. Nebo u stánku zvýšené lehátko a nohy hore ;) (bez legrace)

zztop*
hodnocení

0x

Mě teda když jsem měl naposledy nohu v sádře noha natíkala. Ráno jsem mezi sádru a nohu dal já nevím vařečku na podrbání a večer ani špejli. A to jsem nestál na nohách.

charizard
hodnocení

0x

Karin,

myslím, že bych o něčem pro Tebe věděl. Pokusil jsem si Tě přidat na fb (nevím, jestli to jsi ty), tzn. mám černobílou profilovku a černobílou fotku ženy na úvodce. Pokud jsem si nepřidal Tebe, hoď mi na sebe nějaký kontakt.

doplněno 01.07.15 10:28:

tak to se nejedná o tebe :S

Dej mi na sebe nějaký kontakt, můžu Ti poradit. :)

karinbaumanova
hodnocení

Děkuji všem za rady :). Židli mám taky a počmáranou vzkazy sádru taky :). Promiň charizarde, ale z bezpečnostních důvodů na sebe kontakt neuvedu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma noha v sádře

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]