Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zesplatnění úvěru

Od: janek* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, byl mi zesplatněn úvěr u air bank. Přišel jsem o práci, nebyl jsem schopný splácet. Chci se zeptat, existuje nějaká možnost se domluvit na novém splátkovém kalendáři nebo je to už v ...? Zítra tam budu volat, ale předem se chci zeptat vás ostatních. Děkuji za odpověď

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Naděje umírá poslední ► zkuste to.

Ale zajděte do banky osobně a pokuste se to řešit s někým kompetentním

(na přepážce ani telefonicky se podle mne nedohodnete).

hodnocení

0x

Dohoda je právní vztah dvou stran - musíte se snažit u banky. Každá banka raději podepíše splátkový kalendář, kdy dostane své prachy zpět. Když se prodává pohledávka exekutorům, mají 30-70% a zbytek prodělají.

Ptejte se na možnosti u banky a snažte se domluvit.. Pokud máte nemovitost, můžete se domluvit na "americké hypotéce" nebo nějakém odkladu se zástavou...

hodnocení

0x

Po mě spořka chtěla,respektive za nemalý peníz jsme museli sepsat notářský zápis (spláceli jsme ale nedoložili účty-/prostě se vloudila chybka a na stopadesát tisíc se ztratili /na 2 měíse stopli placení a hned zesplatnění) splátky zůstali stejné,ale navýšili úrok+ poplatek 6000kč za zápis ihned

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]