Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamaradství s holkou

Od: student* odpovědí: 15 změna:

AHOj . Lidi nevím co mám dělat . Je jedna holka se kterou udržuju dost duverné kmaradství , ale ona vztah nechtěla tka jsme zustali jen kamaradi a ja k ní cítím daleko víc než jen kamradství . Ale ted sjem se dozvedel že si našla kluka co s ní jednou už pekne vybehl . Ale o tom klukovi mi smaozřejmě musela řít její kamaradka a ne ona poradte co delat jak postupovat?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Ahoj. Nanaděláš s tím nic. Je to jen její věc a Tebe se to netýká s kým chodí nebo nechodí. Ty jsi sice její kamarád, ale proč by se Ti měla svěřovat? Najdi si děvče, které s Tebou bude chtít mít vztah a kamarádům se do těch jejich nemontuj. Mohlo by se stát, že bys přestal být pro ně i ten kamarád.

doplněno 29.06.15 15:42:

Když bude chtít, řekne Ti to sama. Třeba Tě nechce zranit, tak proto Ti to neřekla, jesli-že ví, že k ní chováš jiné city, než ona k Tobě. Ale je to opravdu jen její věc a její život, tak to respektuj. Pokud je to pro Tebe těžké, tak se s ní přestaň na čas vídat. Věděl jsi, že Tě bere jen jako kamaráda, řekla Ti to narovinu. Nerozebírej s ní její soukromí, nemuselo by jí to být příjemné a zbytečně by to mezi vámi třeba nadělalo větší zle. Ale to je jen můj názor, jistě se zachováš tak, jak chceš Ty.

student*
hodnocení

A takže mam kolem ní chodit a delat že to nevím? nebo jí to říct? Jako tohle je fakt tezke rozhodování , když sní budu travit čas tak me to bude užírat

dylin
hodnocení

2x

Friendzone - jednou tenhle pojem bude ve slovníku cizích slov. Nic nemáš dělat... choval ses jako hodný trouba a ne jako chlap. Už s tebou nebude nikdy chodit ani spát, takže si hledej jinou. Můžeš brečet, můžeš se vztekat, ale nic ti to nepomůže.

petr02

Tohle je hrozný klišé, které ne vždy platí. Sám jsem se kamarádil s holkou, která měla vztah s tím "chlapem, grázlem apod.". Já jsem byl jenom ten hodný kluk. Normálně bych mu do zelí nelezl, ale byl to takovej blbec, že mě k tomu snad i donutil. Nezeptal jsem se jí přímo, ale napsal jsem jí dlouhou báseň (měl jsem básničkářské období), ve které bylo, mimo jiné, toto vyznání důmyslně zakomponované, při její inteligenci jsem očekával, že to rozšifruje. Teď je to 4,5 roku, co jsme spolu a klape nám to výborně.

student*
hodnocení

jak to mám chápat? jako přebral si jí zpet?

hodnocení

2x
Jak dále postupovat? Bež o dům dál, pro jedno kvítí slunce nesvítí. Je to její život, ona se tak rozhodla a vám nezbývá nic jiného než to respektovat.

hodnocení

1x

Je to nejspíše proto, že se do tebe nezamilovala. Nepřskočila jiskřička, chemie nezafungovala. Má tě ráda hlavou, ale ne srdcem. Má tě ráda, ale nemiluje tě. *nevi* "Srdci neporučíš."

mp*
hodnocení

0x

Hochu zabojuj. Holky to mají taky dost popletený, a nesmíš jim taky všechno věřit. Ony taky někdy jen rády plácají. Jdi na věc. A pak se uvidí.

student*
hodnocení

jako ještě oni zabojovat?

Jen to ne. Když si najdeš jinou holku a tuhletu začneš ignorovat, budeš pro ní víc zajímavý než kdyby si za ni začal zase dolejzat a bojovat o ní.
student*
hodnocení

jo to je rpavda bohužel

petr02

Ne nebojuj, tohle už nech plavat, seš mladej, za pět let nad těmahle holkama mávneš rukou. Můžeš mi věřit, vím, co říkám. Počkej si na jinou, která k Tobě bude lépe pasovat.

student*
hodnocení

no to jsem se dozvěděl , že mi celou dobu lhala . Lhářka aa tahala me za nos

student*
hodnocení

tdy v ouboru zasílam co mi napslaa za sloh a pak po nejake chvíli mi napsala sbohem . holka ktera celou dobu mi lhala mi napíše sbohem :D Neni to krasnej svět? :D

student*
hodnocení

napsala mi dlouhej sloh jak me ma rada a nechce o me přijít . a pak po chvilku hadek mi napsla že sjem ubohej a sboehm holka ktera vam celou dobu lže napíše sbohem .) neni to absurdní?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]