Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Redukční pobyt

Od: sariot odpovědí: 4 změna:

Měla jsem zájem o redukční pobyt - lázně na místo klasické dovolené s tím,že bych potřebovala našlápnout na redukční režim.Zjistila jsem,že za to,že vám předloží tzv.min.porce v podobě vloček,jáhel a cereálií žádají tisíc korun na den .Je to možné,na čem všem se chce vydělávat? Normální lázně s 3-4 x stravou + procedury stojí stejně.Takže to je mé zjištění.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

0x

neni nic jednodussiho nez jet nekam na dovolenou, a tam se stravovat redukcne sama + pohyb, ruzne vyslapy, pujcovani kola... nevim na co je potrebujete.

Kdo chce, zhubne a nemusi nikam jezdit a za jidlo utrati cca 2000 za mesic a ne za 2 dny v laznich :) Jim platite za to, aby vas hlidali, kdyz vy sama to nedokazete, a vymysleli vam redukcni program za vas. Uz jsem to tu psal vickrat, shodil jsem od unora 12kil a to piju denne klidne 6 piv.

doplněno 29.06.15 17:05:

no to zrni zrovna taky neni uplne nej, je v tom lepek, je to hnusne vsechno (chutove) a vlakninu si muzete koupit v lekarne bez zbytecnych kalorii, kdyz se ubytujete nekde (s vlastni kuchynkou), kde je spousty turistickych tras (treba Jizerky apod) denne ujdete 10-20km a budete pit kvanta vody a v pixli budete mit ssebou vlastni jidlo, 2 banany, jabko, zeleninove rizoto z 1/3 kureciho rizku a hrnku ryze, nejaky salat na osvezeni, treba ze salatovek (se sladidlem)... to byl priklad... a v batohu 3x1,5L pramenite nebo jemne perlive vody (to musite vsechno vypit) + svizne tempo abyste byla zadychana, to by bylo aby nebylo, navic vas nikdo nebude honit, kdyz uz nebudete moct, date si pauzicku s jabkem a hura pokracujem dal atd atd, na to nepotrebujete platit 1000 denne, za 14 dni dojedete domu a nechate tam nejmin 5kg

doplněno 29.06.15 17:13:

ze pecivo, pomazanky, uzeniny, testoviny a veskere mlecne produkty vcetne jogurtu jsou zakazane, to psat nemusim, ale radeji to pisu :) ale pokud nemate vuli a v prvni hospode si usmajdana date smazak a nanuk, tak to bez redukcniho vezeni nepujde :)

sariot
hodnocení

Kdyby to bylo tak jednoduché,tak bych už dávno zhubnula.Víte,co to je tiroide nefunkčnost štítné žlázy.Nikdy jsem nepotřebovala zhubnout,i když moje sestra zorganizovala v 90.letech první "vlaškovku" redukční týden v Roudnici.Byla tam zábava,ale i dřina a samé zrno a zelené ...názvy už neznám.To jsme braly jako inovaci,nic víc.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, patrně jde o redukci váhy. Toho se poměrně dobře dosáhne snížením příjmu potravy a zvýšením výkonu (pohyb, cvičení). Nemůžete, tedy, při takovém pobytu očekávat hodokvas. Budou Vás nutit do zdravé a nízkokalorické stravy, ale potom Vás budou prohánět.

Takže, platíte si za to, že Vás hladovou budou honit až zhubnete - a o to Vám asi jde. Zdravím!

doplněno 29.06.15 19:14:

babkazov - to máte pravdu. Ale, pokud tazatelka přibírá na váze z důvodu nemoci, tak by to měla řešit s lékařem a dbát jeho rad a doporučení. Potom je zbytečné utrácet peníze za ten stresující a předražený pobyt. Volil bych raději ty lázně (pokud je lékař doporučí).

Bene, zapomněl jste napsat, že tazatel/ka k tomu všemu bude muset poslouchat nářek ostatních spoluredukujících klientů. A pak, je to jen otázkou času, jejich recepty na vaření. *zed* Tak nějak vypadá peklo. Draze zaplacené peklo. :-D Za ty peníze by bylo mnohem lepší, najmout si chalupu na samotě, se vzdáleným vesnickým obchodem, který má otevřeno v úterý a ve čtvrtek odpoledne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]