Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam jet na dovolenou?

Od: sendersas* odpovědí: 13 změna:

kam bych mohl jet na dovolenou? poradte peněz mám dost a chci je utratit*placni*

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

smiler
hodnocení

5x

To je zase super otázka na urovni...

Hlavně že víme že máš dost peněz.Jestli je pro Tebe dost 5000 nebo pul milionu to už nikdo neví.

Takže podle otázky i odpověd.

Já doporučuji rybníček Kačák ve středních čechách.Dále tábořiště u jezu Račice atd...až po Dominik.republ.Punta Brava.

Přeji dobrý výběr

ohneta*
27.06.15 13:05
hodnocení

3x

Na Island

cesmina*
hodnocení

2x

Nový Zéland.

sendersas*
hodnocení

Na novým zelándě, jsem taky přemýšlel:-D

hodnocení

2x

Na Maledivy. Jeden známý tam byl i s paní, poslal mi spoustu fotografií a je to nádhera. Ráj na zemi.

Hned bych tam jela s Vámi, kdybyste mi to zaplatil /když už teda chcete mermomocí utratit peníze/. Jako partnerka ne, ale mazala bych vám záda opalovacím krémem, nosila vychlazené nápoje a Váš kufr bych také jistě unesla! :-D Děda by nějaký čas beze mě přežil, dokonce by si odpočinul.;)Myslím, že by proti tomu nic neměl.

A také mě vždycky lákalo Japonsko. Ale ty Maledivy víc. Jaga.

hodnocení

2x

Pokud ještě nemáte, kupte si pořádné kolo - tak 100tis by mohlo stačit - a vyrazte na kole po krásách naší země. Klidně 14 dnů a projet celou republiku. Když budete unaven, zastavíte se v dobrém hotelu na dobrém jídle a masáži... na druhý den hurá dál.

Od Karlových Varů přes Sněžku po "Slovácký rok 2015" na jižní Moravě- v Kyjově.

hodnocení

1x

Jestli máte skutečně dost peněz, zajistěte si výlet na Mars. Má to ale drobný háček - letenka je jednosměrná. Někdy to ale může být i výhoda (pro ty, co zůstanou na Zemi) *smich*

culdabulda1*
hodnocení

1x

nějaká cesta kolem světa?

např.:

dovolena-na-prani.cz/...

mělo by to být i "muslimuprosté"

ohneta*

A proč? Ať má i nějaké to vzrůšo

doktpr365*
hodnocení

0x

To je těžká odpověď. Kam asi by jste chtěl,u moře nebo poznávací,s jídlem nebo jen něco nebo bez. Musíte mít alespoň nějakou představu,jinak každý bude chválit něco jiného a to svoje kde se mu líbí. Já osobně vybírám dovolenou tady

http://www.invia.cz/

zwiki*
hodnocení

0x

Nejlepší dovolenou budete mít jen Tunisu a okolí.Zdravím.

mp*
hodnocení

0x

Skoro bych potřeboval doplnit Vaši otázku, na ne kam, ale i čím. On je rozdíl, jestli jedete autokarem, letadlem, lodí, vozem, či třeba pěšky, stopem, nebo na kole. Můžete dorazit do stejného místa, ale Vaše pocity se po tom dosažení místa obyčejně diametrálně liší.

joudic*
hodnocení

0x

Zealand, Bali, Sri Lanka, Island, Langkawi, Oregon/Washington, North Carolina, Loiusiana (Maledivy jsou nuda, neni tam skoro co delat krome sukani partnerky) apod, zalezi kolik mate penez... rict, ze mate penez dost vyzaduje jistou odvahu, osobne, kdyz bych rekl, ze mam na dovcu penez dost, bavil bych se o vyclenenych 50tisic na dovcu a 50-100 na uctu jeste navic, abych se nemusel vzrusovat... nicmene valeni na plazi u hotelu (s dalsimi stovkami lidi) me nebavi, takze rozpocet odpovida mym zajmum... kdyz chci rychlou dovcu na otocku, jedu na jedno sve oblibene misto v Chorvatsku, kde nikdo neni a mam celou zatoku temer pro sebe

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]