Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, mám dilema..Seznamila sem se sjedním chlapem je to super, vsude jezdime spolu, uživame je nam moc hezky a rozumime si ve vsem..Trva to 2měsíce.nyní tak před týdnem začal ze budem jen kamarádi, ikdyz se mu libim avse.Na vztah semnou se prý neciti.Ale na kolo avsude by semnou chtel.mě to prijde divný, já mám spousty kamarádu s kterýma muzu na kolo.Vubec nevidim chlapum do hlavy jako by se mě bál.Každý mi rika ze s emám na nej vyprdnout kdyz me nechce pro zivot tak co bych snim ztracela čas s jezdenim po vyletech atd.co by jste delali vy?
no a já zažívám to samé...taky se mně jedna holka líbí, ale ona řekla, že chce být jen kamarádka. Zeptal sem se na důvod, ale nedokázala odpovědět. Ale prostě chce být jenom kamarádka. A neudělám s tým vůbec nic, protože v tomto poručit nejde. Ale v žádném případě se kvůli tomu s ní nepřestanu bavit a scházet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.