Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jenom kamarád, přítel ne!

Od: elisa30 odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer, mám dilema..Seznamila sem se sjedním chlapem je to super, vsude jezdime spolu, uživame je nam moc hezky a rozumime si ve vsem..Trva to 2měsíce.nyní tak před týdnem začal ze budem jen kamarádi, ikdyz se mu libim avse.Na vztah semnou se prý neciti.Ale na kolo avsude by semnou chtel.mě to prijde divný, já mám spousty kamarádu s kterýma muzu na kolo.Vubec nevidim chlapum do hlavy jako by se mě bál.Každý mi rika ze s emám na nej vyprdnout kdyz me nechce pro zivot tak co bych snim ztracela čas s jezdenim po vyletech atd.co by jste delali vy?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

4x

Eliso, kdo jiný než Vy by měl vědět, jestli Vám za to stojí?

Já bych kamarádství nezatracovala.

I když máte kamarádů víc, nikdy podle mne není škoda poznat dalšího...

hodnocení

4x
Buďte ráda, že je k vám upřimný. Je to na vás, ale určitě bych se s ním nestykal v naději, že si to třeba rozmyslí. Buď přijměte roli kamarádky nebo se s ním raději nestýkejte.

eulalie*
hodnocení

2x

Dobrý den, no asi je pro vás dost těžké zkousnout to, že onoho "chlapa" jako žena prostě nepřitahujete. Na kolo se hodíte, asi jste dříč a ujedete spoustu kilometrů, aniž by vás to položilo, ale na vztah si prostě tento pán představuje někoho jiného.

czello
hodnocení

0x

no a já zažívám to samé...taky se mně jedna holka líbí, ale ona řekla, že chce být jen kamarádka. Zeptal sem se na důvod, ale nedokázala odpovědět. Ale prostě chce být jenom kamarádka. A neudělám s tým vůbec nic, protože v tomto poručit nejde. Ale v žádném případě se kvůli tomu s ní nepřestanu bavit a scházet.

hodnocení

0x

možná je pán na pány a vám jen nechce ublížit

jco
hodnocení

0x

Jestli ten váš kamarád nebude tak trochu na kamarády.

mp*
hodnocení

0x

Na žádný kamadství mezi mužem a ženou nikdy nevěřte (to se možná někdy podaří, ale procento nula nula nic). Takže nepravěpodobné. Cíl je plození a sex. Tam se lidé hledají. O to jde. Jinak nic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]