Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
je číslo účtu 19-5953040207/0100 shodné s
5953040207/0100, to znamená bez toho předčíslí, nebo jsem poslal peníze někomu jinému?
Děkuji
Dobrý den, dle článku viz odkaz, si myslím, že peníze dojdou správně. Jenom samotné předčíslí použít nejde, ale číslo účtu bez předčíslí ano. Zdravím!
P.S. Já mám předčíslí 000000 - a také ho nepoužívám.
doplněno 26.06.15 14:34:Pokud, tedy, víte, že jsou u stejné banky dva účty se stejnýn číslem a rozdíl je pouze v předčíslí, tak také víte, že jste peníze poslal na jiný účet. Takže, budete to řešit s bankou.
Ahoj. Věc se má asi tak. Některé firmy mají těch účtů víc. Když to má nějaké předčíslí, tak to může znamenat, že je to podúčet třeba od FKSP, další může být zase třeba k SRPŠ. Pokud se platba dá odlišit třeba Variabilním symbolem, tak se dá dohledat a přeposlat tam, kam patří. Bývá to běžné v podvojném účetnictví.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.