Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plicní embolie

Od: 678 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den. Je mi 60let. Prodělal jsem plící embolii sanitka mne odvezla a týden jsem byl v nemocnici. Po určité době se to opakovalo ale druhý den mne propustili z nemocnice. Beru tablety a to Cordarone a Xarelto na srdce měl jsem nepravidelnou aritmii.Chtěl bych se zeptat na co si dát pozor? Jak je to s alkoholem občas si dám pivo dále se sexem jak je namáhané srdce? atd. Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

mě se to stalo ve 40 a měl sem oboustranou embolku tejden v nemocnici pak půl roku warfarin dnes pohoda nic neberu

co se týče sexu ten byl bez problémů bez omezení

a co se týče alkoholu ten by se užívat neměl či jen s mírou -moje zkušenost já se neomezoval zahradní párty i pár oslav ne přímo na plech ale párkrát to stálo za to *smich* no a krom raního bolehlavu bez problémů *ua*

hodnocení

0x

To jsou spíš otázky pro Vašeho ošetřujícího lékaře.

Ve Vašem věku už bych si dával pozor na vše.Při srdeční arytmii tím více.

Ohledně kombinace léků a alkoholu se dozvíte více,pokud si přečtete příbalové letáky k těmto lékům.

doplněno 26.06.15 10:55:

Přečetl jsem si Vaši druhou otázku ohledně Medorisperu a napadá mě jediné:

Buďte rád,že jste přežil dvě plicní embolie a nepokoušejte osud.

petr02
hodnocení

0x

Při velmi vzrušujícím sexu je srdce velmi namáhané a stává se, že občas u toho někdo zemře (starší člověk), sice je to docela dobrá smrt, ale pro tu partnerku to moc dobrý není. Pivo klidně, pokud se s ním nebudete opíjet, to není zdravé nikdy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]