Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odměna exekutora

Od: edita* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den. Prosím o radu. Zkráceně můj exmanžel mi zanechal nějaké dluhy a já se pokouším pozjištovat kde a kolik vlastně dlužím.

Otázka-není protizákonné ze soudního rozhodnutí 360.000kč dluhu,aby exekutorský úřad mi to přepočítal na 1.300 000kč?

Děkuji moc za odpověd!:)

Zdravím všechny Edita

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jo,jo. Je to fakt bordel. Před několika lety člověka svlékli pomalu do trenek,aby si mohl pujčit pár desítek tisíc, a dnes jsou rádi za každého kdo nasplácí.*bzum*

albatros498022*
hodnocení

0x

Ono jde o to jak jsou dluhy staré, s časem přibývá k dluhz příslušenství a to je schopno pochopitelně i takovouto částku navýšit.

edita*
hodnocení

Zdravím. ono už to je máklo přes 5 let:(

Nikdo se mi neozval do ted až ted já to vše zjištuji:(

Děkuji E.

lionka*
hodnocení

0x

360.000,- Kč a 1.300.000,- Kč je obrovský rozdíl. To se mi fakt nezdá, aby to s náklady exekuce a úroky až takto narostlo. Nechte si to přesně vyčíslit od exekutora, z čeho ta částka sestává.

sebod*

Zaregistrujte se zde na Poraďte. Nechte mi pak ve vnitřní poště na Vás meil adresu nebo tel kontakt. Potřebuji znát údaje z ex příkazu. Podívám se Vám na to, zda je výše vyčísleného dluhu oprávněná.

edita*

zdravím vás a děkuji za odpověd...

Omlouvám se,ale začla jsem to řešit a dnes už mám téměř rok vyhlášený os.bankrot:( splácím však tolik z platu,že nebýt dárců-rodina,tak bych neměla ani 2 tis měs:( nevím,jak se můžu bránit.

Berou mi i z výplaty skoro vše a to jsou měs odměny správci dluhů a insolvenci splácí 3 dárci celkem 7.500 kč.

Přeji všechno nejlepší do N.roku a s pozdravem edita

sebod*

Tak jestli jste se u soudu nebránila a nechala si "přiťuknout" dluh ve výši 1.300.000 Kč, tak potom splácíte 7.500 měsíčně. To je v pořádku. S tím už teď nic neuděláte. Nabídla jsem Vám pomoc ve chvíli, kdy se s tím dalo něco dělat, nijak jste se neozvala. Teď už musíte jenom splácet.

hodnocení

0x

Když můžou kvůli nezaplacenejm pár stovkám zabavit a dát do dražby barák v hodnotě přes 20 miliónů tak proč by to nešlo z 360tisíc na 1,3 mega. Odkaz nedám ale stalo se to před několika lety někde u Rychnova nad Kněžnou.

sebod*

lujs. To je právě to. Dlužníci si nechají vše líbit. Nevědí, že se mouhou bránit. A než se na mě snese kritika, že normální je nedlužit... Ano, to je normální. Ale NEnormální je udělat si z dluhů tak moc výnosný byznys, jako u nás v republice.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]