Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Prosím o radu. Zkráceně můj exmanžel mi zanechal nějaké dluhy a já se pokouším pozjištovat kde a kolik vlastně dlužím.
Otázka-není protizákonné ze soudního rozhodnutí 360.000kč dluhu,aby exekutorský úřad mi to přepočítal na 1.300 000kč?
Děkuji moc za odpověd!
Zdravím všechny Edita
360.000,- Kč a 1.300.000,- Kč je obrovský rozdíl. To se mi fakt nezdá, aby to s náklady exekuce a úroky až takto narostlo. Nechte si to přesně vyčíslit od exekutora, z čeho ta částka sestává.
Zaregistrujte se zde na Poraďte. Nechte mi pak ve vnitřní poště na Vás meil adresu nebo tel kontakt. Potřebuji znát údaje z ex příkazu. Podívám se Vám na to, zda je výše vyčísleného dluhu oprávněná.
zdravím vás a děkuji za odpověd...
Omlouvám se,ale začla jsem to řešit a dnes už mám téměř rok vyhlášený os.bankrot splácím však tolik z platu,že nebýt dárců-rodina,tak bych neměla ani 2 tis měs
nevím,jak se můžu bránit.
Berou mi i z výplaty skoro vše a to jsou měs odměny správci dluhů a insolvenci splácí 3 dárci celkem 7.500 kč.
Přeji všechno nejlepší do N.roku a s pozdravem edita
Když můžou kvůli nezaplacenejm pár stovkám zabavit a dát do dražby barák v hodnotě přes 20 miliónů tak proč by to nešlo z 360tisíc na 1,3 mega. Odkaz nedám ale stalo se to před několika lety někde u Rychnova nad Kněžnou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.