Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Léčba fobie

Od: fb odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

máte prosím někdo zkušenosti s terapií fobie? Nemyslím běžnou "fobii" z pavouků nebo nevím čeho, ale tu, kdy na podnět reaguji tak, že je to z dlouhodobějšího hlediska úmorné i pro tělo (nespavost, zvracení). Podle čeho vybrat psychologa, mám se poohlížet po tom, jestli nabízí nějakou konkrétní terapii? Vím, že jich existuje více, ale neznám nikoho, kdo by s nimi měl opravdu zkušenost. Potřebuji svůj stav začít řešit, ale nevím, odkud začít. Budu vděčná za konkrétní tipy, zejména pro Moravskoslezský kraj. Děkuji!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Zdravím Vás.Měla byste navštívit co nejdříve psychiatra,ten s Vámi vše prokonzultuje a navrhne potřebnou léčbu.
doplněno 25.06.15 16:27: cs.m.wikipedia.org/...
doplněno 25.06.15 16:32: Vlastní zkušenost mám.
Tento stav bude nejlépe řešen medikamenty,popř.ústavní léčbou.
Je vyléčitelný,to je důležité !
Chce to pouze trpělivost.Držím Vám moc palečky,zvládnete to,nebojte :)
doplněno 25.06.15 16:51: Ještě dodám,nevím přesně odkud jste,tudíž Vám posílám odkaz na odborníky.Jistě pomohou !

hodnocení

2x

Je potřeba, aby Vám lékař stanovil trochu přesnější diagnózu, třeba úzkostná porucha nebo něco z toho okruhu, pak si budete moci podle zaměření najít psychologa. Fobie se mi zdá příliš obecné pojmenování.

celostnimedicina.cz/...

hodnocení

0x

psychoterapeut.kv/... Konkrétně tato paní terapeutka se na fobie specializuje.

fb
hodnocení

Děkuji vám všem za příspěvky. Bohužel paní z odkazu od Jethro je pro mě příliš daleko, ale moc děkuji za konkrétní tip. Jsem z Karviné. Asi prostě obvolám pár psychologů z okolí a uvidím, kdo bude mít kratší čekací lhůty. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]