Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám skladbu

Od: lorenzo18 odpovědí: 2 změna:

Ahoj, prosím vás hledám jednu písničku. Jedná se asi o irskou či keltskou písničku zní jako New Age bicí tam nejsou. Hrají tam housle, zobcová flétna, dětský sbor a hlas ženy. Je to taková pomalá písnička, naposledy jsem ji slyšel když jsem byl na výletě na hradě Buchlov tak tam je nějaký obchod ze starožitosmi a tam pouští různé písně tak mě zajuala tahle. Ale zpěvačka Enya to určitě nebyla... Ale byl to dost podobný styl. Na Buchlově jsem byl naposledy v roce 2014.a ta skladba se mi dost líbila a byl jsem tam tak dlouho dokud neskončila, byla asi dlouha 3-4 minuty. děkuji

.

doplněno 24.06.15 18:06:

Dodám: uprostřed písničky zaznělo i pomalé solo elektrické kytary byl to zvuk jak z kytary Briana Maye z kapely Queen.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, mohu pouze navrhnout - skočte si na YouTube a poslechněte si několik písniček od Blackmores Night. Mohlo by se Vám to líbit (je to ten styl). Zdravím!

P.S. Navíc - Candice NIght je "kusanec" .

doplněno 24.06.15 19:36:

doplněno 24.06.15 19:49:

Já to "novodobé"dělení muziky moc neznám, resp. na to kašlu - buď je to dobré nebo ne.

Vy hledáte asi něco novějšího.

lorenzo18
hodnocení

Kapelu Blackmore Night znám jak svoje boty. A to není ona, jak píšu je to něco jak chill/new age a jsou tam taky slyšet syntezátory :) ale díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]