Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spolehlivá nebankovní společnost

Od: pitrs* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den všem, mám velkou prosbu. Dostal jsem se ne vlastní vinou do problémů s půjčkou a dluhy.

Přestěhoval jsem se a vše chodilo na mou minulou adresu, mezitím narostlo penále a na můj plat mi byla dána exekuce.

Potřeboval bych si od solidní nebankovní společnosti půjčit částku 200 tisíc Kč s rozumnou měs. splátkou. Nevíte o nějaké, které by nevadila exekuce, která je mi strhávána ze mzdy?

Děkuji předem za každou nabídku. Jsem z toho už docela zoufalý.

Přeji všem příjemný den

Pítrs

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tiffany*
hodnocení

1x

Pitrs, nastavte žralokovi ruku a uvidíte, jak se zachová, prostě vám ji solidně ukousne a nejspíš sežere celého. Nehraje roli, jak jste se do exekuce dostal, teď už ale nezbyde, než to vydržet. Vím, nic mi do toho není, ale velmi by mne zajímalo, na co potřebujete 200 tis. Kč, na běžné potřeby to jistě nebude. Půjčka je to nejhorší a nikam nevedoucí řešení. Člověk toho k životu nakonec tolik nepotřebuje, uskromněte se, práci máte a pracujete, čas pracuje pro vás. Jedině bych se snažila komunikovat s exekutorem a prověřovat, jak je můj dluh splácen, aby náhodou nešlo o exekutora falešného, to už se taky stalo. Zdravím a přeju pevné nervy.

danys*
hodnocení

1x

Opět jsem se pobavil nad dotazem ne moc inteligentního člověka a za to dám tazateli jednu radu..

Vykašlete se na nebankovní společnosti, začněte jednat s exekutorem a všemi věřiteli, začněte splácet, sežeňte si další zaměstnání nebo brigádu (klidně neofiko), snižte zbytečné výdaje a šetřete a splácejte.

Hodně štěstí*palec*

hodnocení

0x

Půjčka na splácení dluhů je klasický příklad začátku cesty do pekel. Jak jí chcete splácet, když máte na krku exekuci? Jakákoliv nebankovní organizace z Vás sedře kůži, za těch 200000 jim nakonec zaplatíte 300000 Kč. A při sebemenším problému se s Vámi mazlit nebudou.

lidus*
hodnocení

0x

Bohužel neznám solidní nebankovní společnost, pokud vám nevadí lichva, půjčí vám jistě každá no a příště se budete ptát na osobní bankrot. Neberete si žádné půjčky ale jednejte se společností které dlužíte.

hodnocení

0x

Nebankovní instituce jsou zákonem sledovány a půjčka někomu, kdo má exekuci, se dá srovnat s lichvou a zneužitím situace. Proto žádná taková solidní firma nepůjčí ani korunu.

Pokud byste měl nemovitost, mohla by nějaká banka poskytnout "americkou hypotéku". Ale stejně pochybuji, že by někdo schválil člověka s takovým zápisem...

Buď máte možnost půjčky z rodiny, osobní bankrot nebo prodej všeho za účelem narovnání dluhů a dohoda na splátkovém kalendáři s danou firmou-věřitelem.

paw*
hodnocení

0x
Jedina rozumna nebankovni spolecnost je vlastni rodina. Nikdo jiny vam nepujci s takovym urokem a nevadi mu prodleni splatek. Lec i rodina pujcit nemusi.

saman47*
hodnocení

0x

Naprosto všechny nebankovní společnosti Vám s radostí půjčí a následně Vás i s Vašimi problémy definitivně srazí na kolena. Neznám solidní nebankovní společnost. Ono i ty banky se pohybují na hranici lichvy.*zed*

hodnocení

0x
Tak v první řadě, pokud opravdu věříte tomu, že exekuce není vaší vinou a že jste si vážně myslel, že závazky nemusíte platit, pokud vám nechodí složenky do schránky, tak to si spíše než o další půjčku zažádejte o zbavení svéprávnosti a nepučujte si žádné peníze, proboha.
Jinak, jak už tu psali radcové nade mnou, nebankovní společnosti, kterým by nevadila exekuce, nikdy nepůjčují za dobrý úrok, byla by to jen cesta do pekel. Raději opravdu snižte své výdaje, najděte si něco bokem, případně se informujte na oddlužení. Zkratka začnete se svým životem zacházet trochu zodpovědně, další půjčka by byla jen krátkodobým řešením, za dva roky byste tu pak mohl svůj dotaz položit znova a nikam byste se nehnul.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]