Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o radu. Nezvládám příliš loučení s přítelkyní a teda ona také moc ne, ale drží se většinou líp než já. Vídáme se většinou jen na víkend a pak když už mám odjíždět, tak se prostě nedá rozloučit. Nechceme od sebe, což je asi normální, ale když vidím ten její smutný výraz, tak je mi až do breku a několikrát se mi stalo, že jsem se i rozbrečel. Né doslova, jako že bych tam začal dělat nějaký scény, ale při pohledu do jejích očí když vidím ten její smutný výraz mi prostě vytrysknou slzy a pak si připadám prostě trapně. Dá se s tím něco dělat?
Dobrý den. Tak je jasné, že když jste do sebe zamilovaní a musíte se na čas rozloučit, je vám to oběma líto. Za to se nemusíte cítit trapně! Pokud prozatím nemůžete spolu být pořád, pak nezbývá, než to vydržet, překonat a těšit se na sebe. Říká se, že co člověka nezabije, to ho posílí. Třeba to posiluje i vaši lásku. Přeji vám, ať vám zamilovanost vydrží co nejdéle.
Zamilovanost je krásná a není nad to si i společně otírat slzy loučení, nejkrásnější na tom je, že se zase máte týden nač těšit. Za mého mládí nebyl ani počítač ani mobilní telefon, ten týden a často 14 dní se strašně vleklo o to krásnější byl ten čas kdy jsme byli spolu. Držím vám palce aby jste se na sebe těšili i za 10-20 a nebo 30 let.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.