Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nezvládám loučení

Od: kolodek odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, prosím o radu. Nezvládám příliš loučení s přítelkyní a teda ona také moc ne, ale drží se většinou líp než já. Vídáme se většinou jen na víkend a pak když už mám odjíždět, tak se prostě nedá rozloučit. Nechceme od sebe, což je asi normální, ale když vidím ten její smutný výraz, tak je mi až do breku a několikrát se mi stalo, že jsem se i rozbrečel. Né doslova, jako že bych tam začal dělat nějaký scény, ale při pohledu do jejích očí když vidím ten její smutný výraz mi prostě vytrysknou slzy a pak si připadám prostě trapně. Dá se s tím něco dělat?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. Tak je jasné, že když jste do sebe zamilovaní a musíte se na čas rozloučit, je vám to oběma líto. Za to se nemusíte cítit trapně! Pokud prozatím nemůžete spolu být pořád, pak nezbývá, než to vydržet, překonat a těšit se na sebe. Říká se, že co člověka nezabije, to ho posílí. Třeba to posiluje i vaši lásku. Přeji vám, ať vám zamilovanost vydrží co nejdéle.

eulalie*
hodnocení

2x

Dobrý den, ale vždyť je to hezké... jste zamilovaní. Já to mám přesně naopak, chce se mi brečet, když má partner přijet domů. Tak si toho važte, co máte, a klidně si pobrečte.

lidus*
hodnocení

2x

Zamilovanost je krásná a není nad to si i společně otírat slzy loučení, nejkrásnější na tom je, že se zase máte týden nač těšit. Za mého mládí nebyl ani počítač ani mobilní telefon, ten týden a často 14 dní se strašně vleklo o to krásnější byl ten čas kdy jsme byli spolu. Držím vám palce aby jste se na sebe těšili i za 10-20 a nebo 30 let.

mj*
hodnocení

0x

Dá se s tím dělat to, že uděláš něco proto, abyste se mohli vídat čatěji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]